Csitári eladó 110 nm-es ház

company_logo

16 900 000

Ft

153 636 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 9., 23:05
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1705  m2

Méret:
110 m²

Leírás

Csitárban, Nógrád vármegyében kínálunk eladásra egy falusi Csokra is alkalmas családi házat. A település a vármegye egykori székhelyétől, Balassagyarmattól 10 km-re, 22-es főúttól 3 km-re található, Budapesttől északra mintegy kilencven kilométerre. Az ingatlan alaprajzi elrendezése 4 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba wc.-vel és kamra, a bejárat előtt fedett terasz is helyet kapott. A családi ház minden közművel rendelkezik, körbekerített, gazdálkodásra alkalmas nagy kerttel, ásott kúttal a locsoláshoz. Az 1960-as években épült a ház téglából és vályogból, cserép fedéssel, az épület alatt pince is található. Fűtése gázkonvektorokkal történik, de egy kandallókályha is rendelkezésre áll. Kertjében több melléképület és garázs is található. A faluban menetrendszerinti busz közlekedik. Óvoda, vegyesbolt és orvosi rendelő is biztosított.
Csitár község festői környezetben helyezkedik, a környék enyhe domborulatai kitűnő lehetőséget nyújtanak a csendre, nyugalomra vágyó kirándulók számára. Belátható innen a Naszály, a Karancs, a Börzsöny, a kanyargó Ipoly és ártere. A gyógyulásra és a teljes nyugalomra vágyóknak a nógrádgárdonyi településrészen található kastély, szanatórium nyújt magas színvonalú ellátást. Az ingatlan, fekvésénél fogva tökéletesen alkalmas, hétvégi háznak, nyaralónak, vadászhely vagy szálláshely kialakítására, de természetesen családi háznak is megfelelő választás.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150157057

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 28 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn