Bánki eladó vegyesfalazatú családi ház

company_logo

44 900 000

Ft

383 761 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
117 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2446  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Falusi turizmusra alkalmas ingatlan.

Bánk központjában, a Bánki tótól egy karnyújtásnyira található egy 119 négyzetméteres, vegyes falazatú családiház melléképületekkel és lakókocsi beállókkal.
A telek 2446 négyzetméter, két utcára nyílik.
A családiház felújítását elkezdték, a befejezés az új tulajdonosra vár.

A telek alsó részén található egy 13.5 négyzetméter hasznos alapterületű épület, melynek fűtése gázkonvektorral lett megoldva, a víz és villany bekötésre került.

További melléképületként egy kovácsműhelynek megálmodott 26 négyzetméter alapterületű, tégla építésű kis ház is a vételár részét képezi, melyet díszházként használtak. A villany, a víz és a gáz bekötésre került, valamint új tetővel látták el a közelmúltban.

A telek mérete 2446 négyzetméter, gyönyörűen rendezett, fenyőkkel telepített, található rajta egy ásott kút, egy faház. tároló, bográcsozó, szaletli.

A telek és az ingatlan adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egy gyönyörű vendégház kialakítására, mely nagyon keresett a környéken a falusi turizmus fellendülése kapcsán, továbbá állandó lakhatásra is megfelelő nyugodt, csendes környezetre vágyóknak, hiszen a közelben mindent megtalálunk mely a mindennapi élethez szükséges (polgármesteri hivatal, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta, üzletek, éttermek, wellness szálloda), és Budapest autóval alig egy órára elérhető a településről.

Bánk Nógrád megye délnyugati részén fekszik, 60 kilométerre Budapesttől. Több irányból igen könnyen megközelíthető. A szlovák határ az E75 nemzetközi úton 15 km, Vác 30 perc alatt elérhető.
Bánk nevezettességge a gyönyörű Bánki-tó. A tó környéke a csodás fekvésének köszönhetően remek üdülőhely. A közel hét és fél hektáros tó kedvelt úti cél a fürdőzni vágyók és a horgászok számára egyaránt. A környékén található népszerű kirándulóhelyek közül meg kell említenünk a Nógrádi várat, a Diósjenői horgásztavat, a Sehol sziget Természetparkot és a Gyadai Tanösvényt, ezeken felül a Börzsöny és a Dunakanyar további mesés úti célokat tartogat az ide látogatóknak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146307351

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn