Több funkcióra is alkalmas ingatlan Tardoson!

company_logo

24 900 000

Ft

207 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Tardos központjában eladó egy 1600 m2-es telken található felújítandó ingatlan. Festői környezet, csend és nyugalom van az egész településen. Az ingatlan méretéből adódóan nem csak családi háznak alkalmas, hanem vállalkozása telephelyének is, mert rendkívül sok melléképület kapcsolódik hozzá. Ideális lehet vendégszállásnak is, de bármilyen szolgáltatásnak is otthont adhat, hiszen a falu központjában helyezkedik el.

A ház 120 m2 alapterületű, négy helyiségből áll. Mellette található egy nyári konyha, melyhez további két szoba kapcsolódik, azaz külön lakrészként is használható. A nyári konyha mögött további öt különálló kisebb tároló/műhely sorakozik, mind külön bejárattal. Az épülettel szemben aknás garázs van, mely mögött szintén további tárolók vannak. Az udvar végében egy önálló külön műhely van. Igény esetén az udvar folytatásában található telek is megvásárolható hozzá, amelynek külön bejárata van a párhuzamos utca irányából. A ház alatt több helyiségből álló pince található.

Amennyiben csak új otthonát keresi, ne riassza el az ingatlan mérete, a melléképületek előbb-utóbb hasznosak lesznek a személyes holmik tárolására. Az ingatlan felújítandó állapotú, korábban a fűtését kályha és konvektor biztosította. Víz és villany természetesen bevezetve. A házak kialakításából adódóan az udvar minden irányból védett, elszeparált a szomszédságtól.

Tardoson minden megtalálható ami a mindennapokhoz szükséges (bolt, orvos, iskola, óvoda, étterem, stb.), túraútvonalak minden irányba, de autóval óvatosan vezetve is 10 perc alatt elérhető Tata, kb 15 perc alatt pedig Tatabánya.

Tekintse meg, az ár alkuképes!

(IF130205301)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142295455

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Andai Béla

Matt Ingatlan Iroda (M-R Ingatlan Partner Kft.)

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás