Táti 45 nm-es lakás eladó

company_logo

24 800 000

Ft

551 111 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
45 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

TÁT, LAKÁS, KERT, MŰHELY!

Eladásra kínálok Táton, a Hunyadi utcában egy első emeleti, tégla építésű 45m2-es lakást, saját körbe kerített 250m2 kerttel, 20m2 műhellyel.

A lakásba lépve láthatjuk a tágas nappalit,, ami a sok ablaknak köszönhetően szép világos, ennél fogva még egy ablakos szoba könnyen kialakítható benne, vagy egy dekor-fallal leválasztható. Innen nyílik a konyha, mellette a fürdőszoba kapott helyet. Fűtését egyedi mérésű gázkonvektor adja, de rendelkezésre áll még egy inverteres klíma és egy mennyezeti infrapanel is. Rezsije rendkívül kedvező a téli hónapokban, nyáron minimális...(Fekvését tekintve a nap körbe járja, reggel a nappalitól indulva, oldalt végig napnyugtáig a kert felé, a konyháig.)

A fürdőszoba tusolós, járólappal burkolt, a többi helyiség szalagparkettás. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Lehetőség van amerikai-konyha-nappali kialakítására, mert régen a konyha itt volt a nappali sarkában, ami át lett fordítva a jelenlegi, konyhaként funkcionáló kisebb helyiségbe.

A műhely a kertben téglából épült, van egy kis szerszám tárolója, egy fa tüzelésű kályhás szobája, egy kis nyári konyha része és egy sportos pottyantós WC-je...A terület körbe kerített, kerti csap segíti a locsolást. Nyári laknak könnyedén kialakítható, vízzel, villannyal.

A lakás elhelyezkedése rendkívül kedvező, mivel a Bajnai út leágazását követően nem az első tömb, nincs fő út zaj, de még az utca elején található. Ajánlom fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, olyanoknak, akik szeretnének kertészkedni, barkácsolni, örömmel tudják kihasználni a lehetőséget.

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és egyéb hitel is igényelhető. Bankfüggetlen Credipass szakértőink segítségével, díjmentesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919


Referencia szám: LK055102

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143836022

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn