Tatabányai eladó panel társasházi lakás

company_logo

24 800 000

Ft

400 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 3., 14:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
7

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
62 m²

Leírás

Megvételre kínálunk Tatabánya Újvárosában, a Kodály tér közelében egy 62 négyzetméteres, 3 szoba + hallos, FELÚJÍTANDÓ!!!! lakást, amely ideális választás lehet családosok számára. Az ingatlan három szobával rendelkezik, így megfelelő saját életteret biztosít a család minden tagjának a mindennapokban, akár gyerekeknek, akár munkából hazaérkező felnőtteknek.

Az ingatlan teljes felújítást igényel!!!!! Ami azt jelenti, hogy MINDEN CSERÉS!!!!!, és hogy jócskán kell még költeni rá!!!! (Igény szerint kb 4-8 milliót).

!!!!!!!Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak azzal, hogy mivel és mennyivel jár egy ingatlan felújítása.
Kérem, hogy ne raboljuk azzal egymás és a tulajdonosok idejét, hogy "Jajj, nem erre számítottam! Erre még nagyon sokat kell költeni! A képeken sokkal jobban nézett ki, mint a valóságban! ....stb. !!!!!!


Viszont a felújítandó állapot lehetőséget ad arra, hogy az új tulajdonos saját stílusának megfelelően alakítsa ki a lakást, így tényleg olyan lesz, amilyenre Ön szeretné!!!

A lakás elhelyezkedése révén minden fontos szolgáltatás könnyedén elérhető, legyen szó boltokról, iskolákról vagy egészségügyi intézményekről, így a mindennapi ügyintézés nem okozhat problémát. Az ingatlan kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a közelben található buszmegállók révén a város többi része könnyen megközelíthető, így nemcsak a helyi, hanem a távolabbi célpontok is egyszerűen elérhetők.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen célunk, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg ingatlanvásárlás során. Az ingatlanpiac változatos lehetőségei között segítünk Önnek megtalálni az ideális otthont vagy befektetési lehetőséget.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150502212

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn