Tatabánya, 6+1 szobás családi ház eladó

company_logo

82 490 000

Ft

299 964 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 8., 12:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
275 m²

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb
Erkély, terasz:
Nincs

Leírás

Több generáció számára is ideális családi ház eladó!!!

Tatabánya  Kertváros csendes, családi házas övezetében eladó 275 nm-es, 3 szintes családi ház. A ház 650 nm-es körbe kerített saroktelken helyezkedik el.

A ház teljes körű felújítási és hozzáépítési munkálati 2005-ben kezdőztek és 2018-ban fejeződtek be. Az alagsorban wellness részleg került kialakításra pezsgőfürdővel, infra szaunával, fitnesz részleggel. Külön helyiségben található mosókonyha és egy tároló is.

A földszinten kettő, külön bejáratú lakrész került kialakításra, a nagyobb lakrészben két nappali, étkező, konyha, előszoba, fürdő, wc (külön helyiségben) található. A kisebb lakrészben amerikai-konyhás nappali, fürdő és wc (egy helyiségben) és egy előtér található.

A nagy belmagassággal rendelkező tetőtérben kapott helyet, 3 tágas hálószoba, egy félszoba, egy gardrób, egy nagy sarokkádas fürdőszoba wc-vel és bidével.

Mindenhol 2 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobákban radiátorok, a földszinten padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja, de van lehetőség vegyes tüzelésű kazán használatára is. A ház 5 cm-es dryvit szigetelést, a tető pedig palatetőt kapott. A füvesített udvaron különálló garázs, melléképület és fúrt kút található. Az épület alatt egy hangulatos borospince is helyet kapott.

A vételár részét képezi a ház teljes bútorzata, kivéve az ülőgarnitúra és a műszaki/elektronikai cikkek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, az újonnan kihirdetett állami támogatásokról naprakész információkkal és teljeskörű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben városközponthoz közeli, de mégis csendes és minden igényt kielégítő otthont keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125909184

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn