Tatabánya, 3 szobás tégla lakás eladó

company_logo

61 500 000

Ft

683 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Méret:
90 m²

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Szeretném figyelmébe ajánlani a Dot-Ing Ingatlaniroda kiemelt kínálatából, Tatabánya új építésű, kertvárosias környezetében található, 2008-ban épült, 90,45 m2-es, amerikaikonyhás- nappali + 2 szoba + garázs, valamint kizárólagos kerthasználattal rendelkező, földszinti elhelyezkedésű lakását.

Meghirdetett ingatlanunk a Panoráma domb alatti Cseresznyefa utcában található, nagyon csendes, parkos, kertvárosias környezetben, ráadásul a 4 lakásos társasház az utcaszint alatt helyezkedik el, ami igazán intim, belátásmentes szférát biztosít.

Ami igazán különlegessé teszi ezt a nagyszerű ingatlant, hogy önálló, elkerített, megközelítőleg 250 m2-es saját használatú kerttel, valamit a lakásból is megközelíthető, fűtött garázzsal, és a garázs előtt található további egy autóbeállóval rendelkezik, minden zárt telken belül.

A mindösszesen 90,45 m2 alapterület, 74,85 m2 lakott rész és 15,6 m2 garázsból tevődik össze.
A lakás nagyon világos, körbejárja a nap, viszont a kertünk nagy része a délutáni órákra kellemes, árnyékos pihenést biztosít.

A nappaliból kertre nyíló teraszunkban rengeteg fantázia van. Egy fedett tető kialakításával, tujákkal és virágokkal színesítve igazán családi házas érzést kaphatunk.

A lakásban további 2 szoba, fürdőszoba, kazánház toalettel, és tágas háztartási helyiség található, ami kamraként is szolgál, valamint a garázs innen is megközelíthető, ha éppen nem akar a zuhogó esőben elázni.

A lakás kifejezetten jó állapotú, műanyag nyílászárókkal és redőnnyel ellátva, az elmúlt 2 évben ki lett cserélve a bejárati ajtó és a teljes festés sem maradt el.

A fűtés radiátorokon keresztül, 2 éve vásárolt cirkó gázkazánnal történik, ami nagyon kedvező fenntartást biztosít, hiszen a téli időszakban a fűtés nem több, mint 18.000.- Ft. Amennyiben szeretne éjszakai áramról működő berendezést használni, itt azt is megteheti, hiszen a nappali áram mellet az éjszakai áram is megtalálható.

A lakóközösség nagyon jó, a társasház kialakításából adódóan a lakók nem zavarják egymást, biztosított az intim élettér mindenkinek.

A közelben található lakótelepen számos bevásárlási lehetőség adott, iskola, óvoda stb. pár perc sétára elérhető.

A beépített konyhabútor és berendezései a vételár részét képezik.

Az ingatlan tehermentes 1-2 hónapon belül költözhető.

Ha Ön is eltudná képzeli új Otthonát ebben a családi házas környezetben, egy remek adottságokkal rendelkező, alacsony rezsiköltségű lakásban, ahol nyugodt szívvel kiengedheti a gyermeket a kertbe, medencét állíthat, vagy éppen egy jót grillezhet Valamint télen is meleg autóban szálhat be és még a jégesőtől sem kell tartania ..

Akkor további információért keressen bizalommal.

Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577

Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149377345

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 59 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn