Tatabánya Alsógallán, extra szigetelésű, gyönyörű családi ház, eladó!

company_logo

67 500 000

Ft

794 118 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 16:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
85 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
820  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk bemutatni Önnek ezt a csodálatos, kiváló állapotban lévő lakóingatlant, mely a Komárom-Esztergom megyei Tatabánya Alsógalla városrészében található. Az összesen 120 nm-es ingatlan, amely megosztásilag 85 nm lakó rész + 38 nm garázs (2 autó parkolása biztosított), ezen felül, a ház alatti részen, kiépítésre került egy 30 nm-es helyiség, amelyben nyári konyha, mellékhelyiség található, továbbá innen tudjuk megközelíteni a pincét, illetve a kazánházat.

Az ingatlan extra szigetelésű hő-, illetve hang elnyelő vakolatot kapott. Az ablakok is extra szigeteléssel rendelkeznek, amelyek tűz, hang, hő védelemmel rendelkeznek, ezentúl reluxákkal lettek felszerelve. Az igényesen felújított ingatlanunk 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy, 12 nm-es terasszal, ahol a reluxát fel lehet tekerni és így teljesen nyitottá válik, amely tökéletes hely a kikapcsolódásra és a pihenésre.

A telek mérete 820 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre a kertészkedéshez és a szabadidős tevékenységekhez. A fényképekben található tavaly készült nyári fotó és idei tavaszi is, ami tükrözi a meleg időszakban lévő kertünk gyönyörűséget és termő képességét. A medence bónusz a ház új tulajdonosának, aminek a helye ki van alakítva, így a jelenlegi tulajdonos ajándékba itt hagyja a nyári napok még kellemesebb időtöltésére. A kertünkbe lugas, biogazdálkodási veteményes, termő csemege szőlő, cseresznye, almafa, meggyfa, ribizli, eper és több virág is helyett kapott.

A teljesen új konyhabútor a vételi árba beleszámít! A többi bútor, berendezés megbeszélés tárgya.

Az ingatlan állapota minden szinten kiváló, és a fűtés 5 éves gázkazán (fan-coil) rendszerrel működik, így a hidegebb napokon sem kell aggódnia a meleg hiánya miatt. E mellett pluszban rendelkezésünkre áll hűtő-fűtő klíma, vegyes tüzelésű kazán, és villany bojler is be szerelésre került, az esetleges meleg víz hiány elkerülése érdekében. A pozitív energiát adó, szép házikónkban a villany, víz rendszer teljes cseréje is megtörtént. A tetőszerkezetet, gerendákat, léceket 2 éve cserélték újra.

A környék felkapott, központi hely, és biztonságos, ahol minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, és a tömegközlekedés is könnyen elérhető. Vasútállomás is a közelben. A számos üzlet, Óvodák, Bölcsőde és Iskolák mellett, az Önkormányzati központ is a közelben van.

A környék előnyei közé tartozik továbbá, a csendes és nyugodt környezet, valamint a gyönyörű természeti adottságok, melyek tökéletes helyet biztosítanak a szabadidős tevékenységekhez. A környéken találhatóak kiváló éttermek, boltok és szórakozási lehetőségek, így mindig lesz valami, ami szórakoztatja Önt és családját.

Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Hitel felvételben is tudok segíteni!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145931102

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Markotics Bence EV.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn