Tata, 9+1 szobás tégla lakás eladó

company_logo

498 000 000

Ft

1 160 839 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
429 m²

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Leírás

Tatai kuriózum!!!
Mert a hely az, ami számít .
Impozáns megjelenésű Társasházban ajánljunk Önöknek ezt a KIVÉTELES ADOTTSÁGOKKAL rendelkező apartman házat!
És micsoda helyen!! Itt a tatai golfparadicsom,az Öreg-tó ,a Tatai vár ,és az országos hírű Béres Klinika szomszédságában bújik meg igazi gyöngyszemként ez a 2004-ben elkészült 2 lakásos luxus villa,melyből most a legértékesebb ,
TATAI TÓRA ÖRÖKPANORÁMÁS ,KÖZVETLEN TÓPARTI 429 nm-es lakása megvásárolható.
Az ingatlant eredetileg három különálló lakásnak tervezték, azonban a jelenlegi tulajdonosai a hely egyediségét kihasználva egy önálló egységként valósították meg.
Így alakult ki a jelenlegi arculata, mely három szinten összesen 9 szobát (mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik) 2 konyhát, egy tágas lépcsőházat, gardróbhelységeket, és egy közel 50nm-es napfényben úszó tóra panorámás nappalit foglal magában. Az ingatlan egyedülálló sajátossága a hatalmas falburkolatokkal ellátott teraszok (mely külső falburkolatok felújítása technológiailag szükséges ,ez jelenleg folyamatban van). Ez ÖSSZESEN 200 nm TERASZT takar, ami azt jelenti,hogy (egy szoba kivételével) minden szobából egy-egy teraszra juthatunk ki. A hatalmas teraszajtók pedig minden helységben óriási üvegfelületeken tudják beengedni a napfényt, és a parkosított kert gyönyörű látványát. A nappaliból nyíló penthause terasz pont akkora méretű, mint maga a nappali, így nyáron a hatalmas üvegajtók kitárásával összesen 100 nm-en élvezhetjük a Tatai tó és a frissen renovált Eszterházy kastély látványát. Mindezt úgy, hogy a külvilág számára szinte észrevétlen.
További egyediségét adja és az itt lakók kényelmét fokozza még továbbá,a saját mélygarázs,mely fűtött behajtóval, automata kapurendszerrel és riasztóval ellátott,170 nm azaz 6 gépjármű tárolására alkalmas (Ezen a szinten található még a mosókonyha,kazán-illetve egyéb gépház és további tároló helység ,gardrób is ) ,melyből egy saját LIFTTEL közelíthetjük meg a lakás mindhárom szintjét.
További fellelhető extrák (a teljesség igénye nélkül): szauna épített merülő jacuzival, konditerem, riasztórendszer, teljes klímatizálás , lift,minden helységben elektromos acélredőnyök, szennyes ledobó, központi porszívó, kandalló, egyedi olasz gránit tömbök, padlóburkolatok, stb..
A 3200 nm2 természetvédelmi területen fekvő Villalakás (mely egy három épületből álló társasház része) ötvözi a pihenést és a város biztosította életformát. Mely belső udvar parkosított és kertész által gondozott.
Ide belépve mindenki egy magasabb szintű, minőségi életforma kapujában érezheti magát.
A villa akár magánszemélyeknek egy pazar otthon számára, akár befektetésnek is kiváló, mivel igény szerint akár három vagy több lakásos társasházi lakásokká is könnyedén visszaalakítható.
Környék, környezet
Tata, Budapesttől az M1-es autópályán csupán 1 órányi (65km.) távolságra van.
A környék csöndes, családias, nyugodt, madárcsicsergős, tiszta, szmog mentes levegőjű,. Közelben buszmegálló, boltok, bankok, iskola óvoda stb.. Kerítésen belül egy csodálatos parkban kezdheti sétáját, amit, akár a kapun kilépve a Tatai - tópartón folytathat
Jöjjön el! Nézze meg!
Az ingatlant előre egyeztetett időpontban kizárólag irodánkkal tekinthető meg.
További információért forduljon hozzám bizalommal.
Szabó Szilvia
Tel.:
A hirdetés szövege szerzői jog védelem alatt áll.

A rare find in Tata!!!
Because location is what matters .
We recommend you this apartment house with EXCELLENT FEATURES in a condominium with an impressive appearance.
And what a location!! Here, next to the golf paradise of Tata, the Old Lake, the Tata Castle, and the nationally famous Béres Clinic, this luxury villa, built in 2004, is a real gem with the perfect panoramic view of the Old Lake and a clear sight of the lake shore is now available for sale. Part of a 2-apartmant condominium, this 429 sqm property is now available for sale. The property was originally designed as three separate apartments, however, its current owners, taking advantage of the uniqueness of the location, built it as a large, separate

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143171690

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn