Tata, 5 szobás családi ház eladó

company_logo

129 000 000

Ft

745 665 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
173 m²

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Van

Leírás

Álom luxuskivitelben!
minden extrával felszerelt, extravagáns módon kialakított, luxuskivitelű KÜLÖNÁLLÓ IKERHÁZAK várják igényes tulajdonosait.
A házak egyszerre kínálják a természet nyújtotta harmóniát és a modern építészeti normáknak megfelelő életteret, ezentúl építészeti és kivitelezési szempontból is egyedülálló értéket képviselnek.
Valami nagyon újat, egyedit, lendületeset!...,
Jól hangzik, ugye?
Eme mottó volt a mérvadó, annak a több éves építőipari tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégnek a projekt megálmodásánál.
Már a helyszín kiválasztásban is érvényesítették a fenti elvárást, hiszen egy szinte még érintetlen, csendes természet közeli településrészén, a Tatai tótól két perc sétányira építik meg az általam kínált 20 családi házból és 10db ikerházból álló TELJESEN ÚJ LAKÓKERTET :
A CSÁSZÁRKERT LAKÓKERTET
Ezzel pedig valami nagy új veszi kezdetét .Aminek most Ön is részese lehet!
A mai modern igényeket jól kiszolgáló, lakóterében kétszintes, kényelmesen élhető, háromszobás, amerikai konyhás, 500nm kertkapcsolatos (szeparált intim kertrészekkel és terasszal), dupla fürdőszobás, dupla gardróbos lakások fogalmazódtak meg a tervezés során. Melyet alaposabban áttanulmányozhat a tervrajzok és a látványtervek segítségével.
Elsődleges szempont volt, a házak független használatának biztosítása, a lakás intim tereinek, a lakók nyugalmának védelme, (a lakások zárt parkosított területen ,sorompós beléptetéssel lettek kialakítva ), ami mellett a másik fontos kritérium a MEGÚJJULÓ ENERGIAFORRÁSOK (Hőszivattyús fűtés és hűtés)felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható lakások kialakítása.
A végeredmény végül egy igazi, modern kertvárosi jellegű ,gazdaságosan fenntartható otthon ,ami családias kényelmet, a modernitást és a magas minőséget keresők számára nyújt megoldást,mely biztosan az Ön kényelmét is szolgálni fogja.
lakás nettó alapterület a két szinten : 173,42 m2
terasz területe: 23,28m2
fedett autóbeálló:16,48m2
Saját kerthasználat:500m2
A meghirdetett vételár EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ állapotot tartalmaz.
Várható átadás: 2025. nyár
Ami pedig a műszaki tartalmat illeti:
A Császárkert lakókerti lakásokat úgy tervezték, hogy a családiház-jelleg mellett az épület, modern építészeti formajegyeket felvonultató külső megjelenésű legyen és a mai kor elvárásoknak mindenben megfelelő energetikai, műszaki tartalommal felszerelten képes legyen a lakók minden igényének kiszolgálására.
EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ MŰSZAKI TARTALOM:
-Szellőzés,fűtés ,hűtés becsövezve
-vízes kiállások kialakítása minden helységben
-villamos alapszerelés (230V-os hálózat az épület külső vonaláig kiépítve. Épületen belüli műanyag elosztószekrény kismegszakítókkal. Sorolható műanyag doboz + műanyag cső téglahoronyba vésve gipszeléssel rögzítve. Szükséges mennyiségben kötődobozok elhelyezése. Minden helységben dugalykiállásokkal
- Festés: (oldalfalakon gipszkartonozás: glettelés, 1x alapozás, 2x festés fehér színre.Mennyezeten: glettelés, 1x alapozás, 2x festés fehér színre.

Ami nincs benne az árban:szaniterek,burkolatok,gépészet
Ezek befejezéséről az új tulajdonos saját igénye szerint gondoskodik.

Környék, környezet
Tata azon kevés városrészeinek egyikében talált most rá a legmegfelelőbb megoldásra, ahol a csend és nyugalom egy mély lélegzetvétellel szinte ízlelhető és tapintható..
A környék csöndes, családias,nyugodt, barátságos szomszédokkal,és legfőképpen nagyon biztonságos. A már elkészült újépítésű lakóparkba egy sorompón keresztül juthatunk majd be,a Tatai Öreg tó pedig csak két percnyire található.
Budapesttől illetve Győrtől az M1-es autópályán csupán 1-1 órányi (60-65km.) távolságra van.
Ha az elképzelései között Önnek és családjának egy ilyen értékálló, igényes megoldás szerepel,akkor ezt most könnyedén megvalósíthatja
Ha Ön se szeretne lemaradni erről a kitűnő ajánlatról,akkor hívjon már most a részletekért!
-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
-CSOK PLUSZ hitel ügyintézés!
egy helyen az Ön kényelme érdekében
Szabó Szilvia
06 70 367 76

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146595139

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn