Tata, 2+1 szobás tégla lakás eladó

company_logo

79 900 000

Ft

986 420 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
81 m²

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Leírás

Álomszép mediterrán otthon- TATÁN!!!

A DOT-ING INGATLANIRODA kínálata egy gyönyörű, egyedi stílusban kialakított mediterrán jellegű álom LAKÁSSAL bővült, ami hangulatos esztétikus életteret biztosít azok számára, akinek terveiben már csak a költözés szerepel.

INGATLAN LEÍRÁSA:
Az ingatlan központi elhelyezkedő, mégis egy kevésbé forgalmas utcában található. 2009-ben épült 6 lakásos, zárt közös udvarral rendelkező LAKÁS egyike. Alapterülete 81 nm-es (nettó 64nm) két szinten a tetőtérbeépítéssel.

FÖLDSZINTEN:
A parkoláshoz egy autó számára kialakított nyitott 14 négyzetméteres garázsbeálló található, melyhez egy zárható tároló is csatlakozik. Fontos kiemelni, hogy ez a garázsbeálló és a tároló külön helyrajzi számmal rendelkezik, és nem része az ingatlan vételárának. Ezen kiegészítő helyiségek külön megvásárolhatóak, 7 millió forintért. Ezáltal az új tulajdonosnak lehetősége van a gépjárműve biztonságos elhelyezésére és a tárolóban extra tárolókapacitás kihasználására.

ELSŐ EMELET: A lakásba lépve az előtér után egy tágas nappali fogad minket. A 10 négyzetméteres fedett teraszt is innen érhetjük el, mely a családi összejövetelek kiváló helyszíne lehet.
A nappalin áthaladva az étkezőn keresztül érjük el a konyhát, mely a nappalitól részben elszeparálva található.
Ezen a szinten továbbá egy tágas mosdó és egy lépcső alatti tároló is található.

TETŐTÉR:
A tetőtérben egy tágas, modern fürdőszobát, két hálószobát és egy dolgozó sarok került kialakításra.

A lakáshoz 90 nm-es elszeparált kertrész is tartozik. Továbbá egy kazánház, mely szintén sok taroló helyét biztosít.

MŰSZAKI TARTALOM:
 Műanyag nyílászárók minden helységben, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve, biztosítva a maximális kényelmet és védelmet az időjárási viszontagságok ellen.
 A fűtést gázkazánról vezérelt radiátoros hőleadókkal biztosított minden helyiségben, így optimális hőmérsékletet teremtve minden szobában.
 A konyha teljesen gépesített: villanytűzhely, sütő, beépített mosogatógép és páraelszívó gondoskodik a hatékony és kényelmes konyhai munkafolyamatokról. Mindez az eladási ár részét képezi, így Önnek csak élveznie kell az előnyöket.
 A fürdőszobákban hidegburkolat, míg a szobákban magas kopásállóságú 8 mm vastagságú laminált parketta található, a nappaliban és étkezőben pedig prémium minőségű parketta biztosítja az elegáns megjelenést és a tartósságot.
 Bramac tetőcserép alatt 20 cm vastag kőzetgyapot szigetelés található, így hatékonyan szigetelve az ingatlant a külső hőmérséklettől és zajtól.
 A bádogos szerkezetek szinterezettek, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget.
 A homlokzati szigetelés 5 cm vastag nikecell réteggel készült, ami hatékonyan hozzájárul az energiatakarékossághoz és a belső komfortérzet növeléséhez.
 Az ingatlan tulajdonosai gondoskodtak a vízlágyító telepítéséről is, amely csökkenti a vízkő lerakódását a csövekben és berendezésekben, és hozzájárul az otthoni vízhálózat és a háztartási készülékek hosszabb élettartamához.
 A nyári időszak ideális hőmérsékletét a tetőtérben található hűtő-fűtő klíma biztosítja, így mindig kellemes körülmények között tartózkodhat otthonában.
 A padlástér laminált parkettával burkolt, 14 négyzetméteres méretben. Ideális terület dolgozó saroknak vagy játszó szobának, hozzájárulva a lakás rugalmasságához és sokoldalúságához.

Az ingatlan kitűnő állapotú, jó minőségű anyagokkal, igényesen kivitelezett. Rendkívül hangulatos, otthonos családi fészek, ahol minden adott egy család kényelméhez.


A 14 nm garázs és a hozzá tartozó tároló külön helyrajzi számon van, így külön is megvásárolható 7 millió Ft-ért!


A TÁRSASHÁZ és a KÖRNYEZET:
A társasház 6 lakásos, melynek közös költsége 8200 Forint havonta, mely magában foglalja a biztosítást, a felújítási alapot és az udvar világítását. Az udvar teljesen körbekerített, így biztosítva a lakók nyugalmát és biztonságát. A társasház elhelyezkedése Tata kisforgalmú utcájában található, mégis minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. A városközpont és a tatai tavak gyalogos távolságban

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146545518

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn