Tata, 20 szobás családi ház kiadó

company_logo

550 000

Ft

942 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
584 m²

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Nincs

Leírás

IGÉNYES SZÁLLÁSHELY/APARTMANHÁZ ELADÓ/KIADÓ TATA ÜDÜLŐÖVEZETÉBEN!!!!

Tata egyik legszebb városrészében (üdülőövezetében), közvetlenül az Öreg-tó mellett kiadó egy igényesen megépített, elegáns, 6 lakásos apartmanház szépen gondozott udvarában több autó számára alkalmas parkolóval.
A ház 2009-ben téglából épült, héjazata cserép, a nyílászárók hőszigetelt többrétegű üvegezéssel készültek, az ablakok szúnyoghálóval felszereltek.
2020 júliusában teljeskörű felújítás és modernizálás történt az ingatlanon kívül-belül.
Az épület alapterülete 584 m2, mely egy 6 lakásos elrendezést foglal magában. Emeletes kialakítású, lakásonként kb.100 m2 alapterületűek, 3-4 db 2 ágyas szobákkal van kivitelezve, összesen 30 fő elhelyezésére alkalmas, de igény szerint 50 főig bővíthető. A lakások/apartmanok külön bejárattal rendelkeznek. Minden lakás külön internet eléréssel rendelkezik.
A lakások külön mosógéppel, hűtővel, mikrohullámú sütővel,tűzhellyel, valamint teljes bútorzattal felszereltek. Igény esetén lehetőség van arra is, hogy teljesen üres állapotban vegye ki a bérlő.
Tágas amerikai konyhás nappali+hálószoba,terasz, fürdőszoba,wc a földszinten, 2-3 hálószoba,fürdőszoba,wc az emeleten elérhető. Minden lakás két szintes, szintenként egy-egy mellékhelyiség és fürdőszoba található. Mindegyikük teraszos, többsége az emeleti részen is erkélyes.
Az emeleti erkélyekről egy csendes, fenyves erdőre van kilátás, valamint a front oldalon egy szépen rendezett kert nyújt szép látványt. Az ingatlan Natura 2000-es természetvédelmi területen helyezkedik el.
A házban mindenütt radiátoros fűtés működik, lakásonként külön szabályozható, és külön mérhető kombinációs gázkazánnal van felszerelve. Emellett a fürdőszobákban törölköző szárítós radiátoros fűtéssel kiegészített.
A telek területe 2880 m2, melynek legfőbb ékessége a 2200 m2-es parkosított kert, melyen az öntözőrendszer fúrt kútról üzemel.
A tatai Öreg-tó partja kényelmes sétával 8-10 perc alatt elérhető. Apartmanonként 2-3 autó részére parkolás biztosított.
A bérleti díj lakásonként 550.000 Ft/hó, amiben a rezsi, kert-és udvargondozás is benne van. Bérlés megkezdéséhez 1 havi kaució szükséges. Nagyobb létszám/cégek esetén az ár változhat.
Képek feltöltése a lakások elkészültével folyamatosan bővül...
Érdeklődni: Telek Bernadett

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 111262034

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás