Tata Tóvárosban eladó egy szerkezetileg jó, téglából épült ikerház!

company_logo

61 000 000

Ft

655 914 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba
Méret:
93 m²

Leírás

Tata Tóvárosban eladó egy CSOK, CSOK+-ra alkalmas, téglából épült ikerház!

!!CSALÁDOSOK, VÁLLALKOZÓK, CSOK, CSOK+ IGÉNYLŐK FIGYELEM!!

Eladó remek elhelyezkedéssel bíró, akár több generációssá is alakítható családi ház Tatán, annak egyik dinamikusan fejlődő/megújuló utcájában.

Jöjjön és nézze meg személyesen a 93m2 hasznos alapterülettel rendelkező 2 igazán tágas szobával, külön fürdő és mellékhelyiséggel, étkezővel rendelkező házat, majd 15m2-es beépített terasszal, valamint külön nyári konyhával és kamrával. Szerencsések, hiszen a ház kialakítása könnyen tovább gondolható, így lehetőség van újabb szobák/helységek létrehozására, átmozgatására.

A melegvizet a fürdőszobában egy villanybojler biztosítja, a fűtés kombi gázkazánnal (a konyhában melegvizet is) vagy a teljes mértékben működőképes és igazán jól kivitelezett fával fűthető cserépkályhával is meg lehet oldani.

A 803m2-es kert végében található egy külön garázs, melybe a villany bevezetésre került.

A ház nem szigetelt, viszont falazata 40-es téglából épült, így igazán remekül tartja nyáron a hideget, télen pedig a meleget. Belső kozmetikázást igényel az ingatlan, de így is teljes mértékben lakható és szinte azonnal költözhető.

Ha egy megbízható ingatlanra vágyik, kiváló helyen, remek adottságokkal, amelyet csak a saját ízlésére kell alakítani, akkor ne habozzon, keressen az alábbi telefonszámon a hét bármely napján!

Kiss Szandra



A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143728884

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Karakas Zsolt

Gamma House Invest KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn