Festői környezetben !

company_logo

5 900 000

Ft

295 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

márc 8., 14:07
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
20 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1443  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Örömmel ajánljuk figyelmébe a gyönyörű héregi présházat, amely egy festői környezetben található, több mint 1400 négyzetméteres nagy telekkel. Az ingatlan ideális választás azok számára, akik szeretnének egy csendes és nyugodt helyen élvezni a vidéki életet.

A présház kiváló állapotban van, és hagyományos építészeti stílusban épült. A 20 négyzetméteres belső térben a falak vastagak és hűvösek, amelyek nyáron kellemesen hűvösek, télen pedig melegen tartják a helyiséget. A présház egyedi jellege és hangulata garantáltan elbűvöli Önt.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy telek, amely lehetőséget kínál kertészkedésre, pihenésre és szabadidős tevékenységekre. A csendes környezet és a természet közelsége ideális helyet biztosít a feltöltődésre és a relaxációra.
Héreg egy bájos kis falu, amely híres a szőlőültetvényeiről és a tradicionális présházairól. A környék festői szépségű, és lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére. Távol a város zajától, itt nyugalmat és harmóniát találhat.

Amennyiben érdekli a héregi présház, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintéshez szükséges időpont egyeztetéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128976820

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás