Nyugalom szigete Dömösön

company_logo

35 000 000

Ft

17 958 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 27., 10:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Hány százalékban beépíthető?:
60  %

Méret:
1949 m²

Leírás

Építse meg álmai otthonát Dömösön, a Prépost-hegyen!

Kivételes lehetőséget kínálunk Önnek, ha olyan telket keres, amely a nyugalom és a természet ölelésében helyezkedik el. Dömösön, a Komárom-Esztergom vármegye egyik legszebb részén, a Prépost-hegyen kínáljuk eladásra ezt a 1949 négyzetméteres telket, mely a lakóövezet része. A telek elhelyezkedése kiváló, a Dunára nyíló lenyűgöző panorámával rendelkezik, amely garantáltan magával ragadja majd új tulajdonosát.

Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető, ami még inkább vonzóvá teszi ezt az ajánlatot. A telekre egy 30 négyzetméteres épület is felhúzható, de jelenleg is található rajta egy ugyanekkora épület, amely lehetőséget ad az azonnali használatra vagy akár felújításra. Az ingatlanban áram van, a vízellátást pedig ciszternás rendszer biztosítja, így minden alapvető közmű rendelkezésre áll.

A környék csendes, nyugodt, és a természet közelsége valódi felüdülést nyújt mindazok számára, akik szeretnének elmenekülni a városi nyüzsgéstől. A Prépost-hegy ideális választás mind a pihenni vágyók, mind pedig a természetkedvelők számára, hiszen a közelben számos túrázási és kirándulási lehetőség is elérhető. A terület biztonságos, és a közösség barátságos, így tökéletes választás családok, természetkedvelők vagy azok számára, akik csendes, nyugodt életet szeretnének élni.

Amennyiben kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére, hogy megválaszoljuk minden kérdését és segítsünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és építse meg álmai otthonát Dömösön, a Prépost-hegy varázslatos környezetében!

Az ingatlan felező megbízás keretében kerül értékesítésre. További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal.

Lehetőséget biztosítunk a személyes megtekintésre, és szívesen válaszolunk minden kérdésre.

Vásárlását pénzügyi és jogi háttérrel biztosítjuk!

Várja Új Otthona!

Hívjon Bizalommal!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150199370

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn