Nagypolgári stílusú háromszobás lakás Tatabányán

company_logo

49 990 000

Ft

595 119 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
84 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Csodás, felújított, hangulatos nagy lakást szeretne? Van egy egyedi ajánlatom!

Nagypolgári Stílusú Háromszobás Lakás Tatabányán

Igazi ritkaság a piacon ez a 84 nm-es, nagy erkélyes, három szobás lakás. Az ingatlan egyedi hangulatát a nagypolgári stílusa adja. Szolid, elegáns, rendkívül otthonos. A nagy belmagasságnak, nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül tágas, világos. Igényes anyaghasználat jellemzi: gyönyörű hagyományos parketta, kazettás, egy- és kétszárnyú beltéri ajtók, meleg pasztell árnyalatú falak mind az egyedi miliő stíluselemei.

A lakás ideális családok számára: szobái tágasak, jól kihasználhatóak. Az ingatlanba lépve egy hatalmas előszobába / étkezőbe érünk. Innen nyílik a konyha és a nappali. A nappaliból egy 8 nm-es, hatalmas, hangulatos erkély is elérhető. Ebből a helyiségből nyílik az egyik hálószoba is, mely szintén teljes értékű, tágas és hatalmas ablakának köszönhetően világos is. Az előszobából egy folyósón keresztül érhetjük el a mellékhelyiséget, fürdőszobát és a második hálószobát. Ez szintén nagy alapterületű, jól hasznosítható. A fürdőszoba tusolóval, káddal és WC-vel is rendelkezik, valamint egy különálló mosdó is rendelkezésre áll. Szintén az előszobából / étkezőből érhetjük el a konyhát, mely nagy ablakának köszönhetően igazán napfényes.

A lakás néhány éve Teljes Felújításon esett át: víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, szaniterek, burkolatok mind cserélve lettek. A fűtés távhős. Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik.

A lakás egy négyszintes társasház második emeletén található. A társasház és a lakóközösség is kiváló. Biztonságos, otthonos környezet, sok zöldövezettel rendelkező környék. A közösségi közlekedést használók számára is ideális a lokáció: a buszmegálló szinte a ház előtt található, de a vasútállomás is könnyedén elérhető. Az autóval ingázók könnyedén, néhány perc alatt elérhetik az autópályát vagy a főutat.

Ha egy igazán otthonos, tágas lakást szeretne, amit már nem kell felújítani, ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg élőben is! Keressen bizalommal és egyeztessünk időpontot!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146299780

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn