Mesés birtok Bajon, ahol a természet szépsége és a panoráma elbűvölően

company_logo

43 000 000

Ft

589 041 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 16:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
73 m²
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Fedezze fel a vidéki idillt és befektetési lehetőséget a Gerecsében, Tata tőszomszédságában, egy igazán különleges birtokon, amely csodás miliővel van megáldva.

Ha ön többet keres, mint egy egyszerű nyugodt lakhely, és befektetési lehetőségekben is gondolkodik, akkor ez a birtok a tökéletes választás. Az 5.336 m2-es terület örökpanorámás kilátással bír, amelyet az erdő koronái ölelnek körbe.

A birtok kiemelkedő elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető az M1 autópályától nem messze, de ugyanakkor távol az annak zajától. A túraútvonalak, tavak, források és a természeti látnivalók bősége teszi ideális turisztikai bázissá. Az elmúlt években történő településfejlesztéseknek köszönhetően, egyre többen keresik a nyugodt életet a Baji Szőlőhegyben.

A területen két lakóépület található, melyek részben felújítottak, a befejezésük azonban az új tulajdonosra vár. Anyagi könnyebbséget jelenthet, hogy a szükséges alapanyagok java már rendelkezésre áll, továbbá a vételár részét képezi. A területen megtalálható még egy kétállásos kocsibeálló, két pince, számos gyümölcsfa, kertitó, illetve az önellátó gazdasághoz szükséges felépítmények javával is találkozhatunk. A lakóingatlanok külön villanyórával rendelkeznek, a vízigényt pedig egy Dr. Országh József nevéhez köthető vízönellátó rendszer biztosítja.

Ha Ön vállalkozó kedvű, és értékálló befektetést keres, akkor ne habozzon! Itt a lehetőség egy vidéki szálláshely és/vagy gasztronómiai bázis kialakítására, egy mesés helyen a Gerecsében, Tata közelében, ahol a természet szépsége és a panoráma elbűvölően összeolvad.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140536857

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn