Külterületi telek eladó Vértesszőlősön!

company_logo

39 900 000

Ft

45 862 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 16:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
870 m²

Hány százalékban beépíthető?:
10  %

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Egy igazi kincset kínálunk eladásra Komárom-Esztergom megyében, a Gerecse hegységben, kifüggesztés alá vont Vértesszőlős külterületén, 200 méterre a belterületi résztől, az Irtvány dűlő területén. Ez a 870 nm-es telek a legjobb választás, ha egy olyan helyet keres, ahol nyugalomra és csendre vágyik, ugyanakkor könnyen megközelíthető és jól kapcsolódik a közlekedési hálózathoz.

Az Irtvány-kertek területének köszönhetően az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, hiszen elegendő hely áll rendelkezésre, telken belül és utcán az ingatlan előtt is. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így azok számára is ideális választás, akik a közlekedési eszközökkel szeretnének közlekedni. Vasút közlekedés is van 15 perc sétára.

A környék adottságai is kiválóak. A telek közelében találhatóak a legfontosabb üzletek és szolgáltatások, így mindig könnyen beszerezheti az alapvető dolgokat. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás mindenki számára, aki egy olyan helyet keres, ahol nyugalomban élhet.

A 2 bejárattal rendelkező, 90 nm-es, 5 éve épült könnyűszerkezetes, szigetelt házban a felső szinten 4 szoba, az alsó szinten konyha-étkező, spejz, előszoba, fürdőszoba, külön álló mellékhelyiség kapott helyett. Nyílászárók fa szerkezetűek, kivéve a konyhában az ablak.
A telek kissé meredek, de a kilátás gyönyörű amit a tetővel ellátott teraszunkról is élvezhetünk!

Elektromos hálózatot 32 A és éjszakai áram biztosítja.
A víz, fúrt kútból, házi víz szivattyú rendszerrel üzemel.
Emésztő zárt rendszerű 6 köbméteres.

10 perc sétára van óvoda, iskola, orvosi rendelők (gyermek és felnőtt), állatorvosi klinika, posta, Takarékszövetkezet, éttermek, cukrászda, biliárd és egyéb szórakozási, kikapcsolódási lehetőség.

Bútorok is maradnának, ami megbeszélés tárgya. Építési anyagok, burkolatok, ami még a teljes befejezéshez szükséges benne van a vétel árban, valamint a kerti szerszámok is!

Beszámítható Vértesszőlősön kisebb telek, kisebb házzal vagy 1,5 szobás tömb lakás, nem 10 emeletesben lévő ingatlan, Tatabánya területén, értékegyeztetéssel.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon a nap bármely időszakaszában!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142390235

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Markotics Bence EV.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn