Kis családi ház, nagy telekkel Dad- Szákszend közelében eladó

company_logo

18 900 000

Ft

363 462 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
52 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Eladó kis családi házat keresel nagy telekkel? Csendes kedves biztonságos közegben? Most mutatok neked egy ilyet, lehet, hogy pont rád vár!

 

Közigazgatásilag Szákszendhez tartozik, de a Császár-Dad közötti főút mellett található régi laktanya területén (Kisberek) bújik meg ez a mini falu. Többnyire kis társasházak illetve sorházak találhatóak itt, a szomszédok összetartanak, segítik egymást. Buszmegálló a főúton található (5 perc séta) ahol a helyközi és távolsági autóbuszokkal könnyen elérhetőek a közeli nagyvárosok. Az ingatlan megközelítése végig aszfaltos úton lehetséges.

Az eladó ingatlan egy téglaépítésű ikerház, mely 52 m2- lakóterülettel és 1000m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan két külön nyíló szobából, előszobából, konyhából (amiből nagy spejz nyílik) áll. A wc és a fürdőszoba külön helyiségben található.

A ház nyílászárói korszerű műanyagok, ablakaira redőnyt szereltek. A bejárati ajtó előtt egy fedett terasz található, a ház tetőszerkezetét vasgerendákkal szerelték, és cserép fedi.

A lakás fűtése megoldható cserépkályhával, illetve a már felszerelt 2 db hűtő-fűtő klímával is. A meleg vizet villanybojler állítja elő.

A házba 32A-van bevezetve, ami teljesen jól elbírja a háztartás áram fogyasztását.

A "kenyeres kocsi" rendszeresen jár ide, a szemétszállítás megoldott, vezetékes ivóvíz bevezetve a házba, a szennyvíz pedig emésztőbe elfolyik. 

Az ingatlan bár külterület, de lakás megnevezéssel, így 40 % önerőtől lakáspiaci hitel (támogatott nem) igényelhető rá. 

 

Oroszlány 11 km, Dad 4 km, Tatabánya 22 km, Bokod 6 km, Császár 4 km távolságra található a településrésztől, ahol a nagyobb bevásárlásokra és biztos munkahelyre is lehetőség van.

Minimális havi költségekkel fenntartható otthon, ahol állattartásra és kertészkedésre is van lehetőséged! Gyere, és nézd meg, hogy itt kultúrált körülmények között, de mégis el tudsz szakadni a rohanó mindennapoktól!


 

(IF711900011)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145266230

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn