Kesztölcön a Szőlészeti út mellett kedvező áron telkek eladók

company_logo

27 500 000

Ft

2 904 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 3., 10:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
9470 m²

Hány százalékban beépíthető?:
10  %

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában
Csatorna:
utcában

Leírás

Kesztölcön a 117 -es út közelében, a Kétágú-hegy felé vezető országos kéktúra útvonala mellett, a Cseresznyésháton, Eladó két beépíthető terület. A telkek a belterület és a zártkertek (külterület) határán fekszenek, ki vannak vonva a művelési ágból, tehát zártkerti művelés alól kivett terület a minősítésük. Ezért az adásvételük nem hosszadalmas eljárás, például nem jár kifüggesztéssel.
A helyi építési szabályzat szerint a településnek a Kétágú-hegy felé eső részén úgynevezett nagytelkes beépítés lehetséges. Azaz kertvárosias lakóterület Lke-4 építési övezet, a legkisebb telekterület 4000 m2 lehet, szabadon álló építés móddal, a telek beépíthetősége max. 10 % (pl. 4000 m2 telken, 400 m2 beépíthető).
A telkek aszfaltozott útról megközelíthetők, közművek (villany, vezetékes víz, csatorna, gázvezeték) a belterület határán vannak kb. 50 méter.
Az egyik összefüggő eladó terület 8936 m2, jelenleg 4 helyrajzi száma van, enyhén lejtős, kaszálóként hasznosított föld. A másik csaknem szomszédos eladó terület 9470 m2, ennek 3 helyrajzi száma van, nincs művelve, viszonylag meredekebb a domborzat, sűrűbb a növényzet, cserébe szép a körpanoráma, D-Ny-i fekvéssel. A két eladó terület között 3 darab zártkert van, tehát az eladó telkek nem közvetlenül határosak egymással. A két telekből akár 4 darab önálló telek is kialakítható.
Mindkét telek sok lehetőséget rejt, kiváló lehetőség befektetőknek, építőipari vállalkozásoknak, turisztikai célú beruházások céljára, vagy olyan családoknak, akik a nagy telkes vagy tanyasias életformát szeretnék megtapasztalni a falu szélén, erdő közelében.
Budapest, Óbuda 35 km, Esztergom 13 km, Dorog 8 km távolságra van, a Leányvári vasállomás (Budapest Nyugati Pu. Esztergom vonal) kb. 4 km.
A két terület külön-külön és együtt is eladó. Jöjjön, nézze meg, érdemes.
Egy terület irányára 27,5 millió Ft.
Nebehajné Erika

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143349970

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Pilis Ingatlaniroda

Telesonic Kft - Pilis Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn