Kecskéden eladó 3 lakrészes családi ház!

company_logo

69 990 000

Ft

278 845 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 20:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
251 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

3 generációs családi ház Kecskéden
Eladásra kínálunk Kecskéd központjában, rendezett, tiszta és csendes utcában egy három generációs klimatizált családi házat, parkosított udvarral, közel 50 nm-es melléképülettel, oldalról nyitott garázsbeálló hellyel és a házon belül kiépített saját szaunával.

Az ingatlan eredetileg 1972-ban épült, amit a 80-es években bővítettek, majd a 2000-es évek elején hozzáépítették a harmadik generációs ingatlanrészt.

Az épület jelenleg kialakított szerkezete lehetővé teszi egy önálló, 3 lakásból álló társasház alapítását is. A tető beépítésével, további bővítési lehetőség is rendelkezésére áll, amennyiben akár befektetésként, akár családjával költözne.

Az ingatlan fűtése gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal, fűtésre is alkalmas légkondicionálóval, továbbá a harmadik generációs ingatlanrészben elektromos fali panelekkel is megoldott. Közüzemi költségeket tovább csökkenti a kiépített házi vízmű rendszer.

A kert végében kis faház szolgál kerti szerszámtárolóként. Az udvar parkosított, gondozott, gyümölcsfákkal, szőlőskerttel tarkított.

A téglából készült melléképület ipari árammal ellátott, jelenleg tárolóként és műhelyként hasznosított, átalakítást követően irodahelyiségként, de akár lakóingatlanként is használható.

Az ingatlan tehermentes, ingatlan-nyilvántartásilag rendezett.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal.

Az Otthon Centrum irodánkban 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki Önnek a legideálisabbat megoldást. Amennyiben új vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk felméri hitelképességét, megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció vagy igényelhető támogatási forma (pl. Csok) a legmegfelelőbb az Ön számára. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szüksége. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136147424

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn