Egyedi ajánlat!

Igazán otthonos, teljes körűen felújított lakás Tatán

company_logo

37 990 000

Ft

703 519 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
54 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
8500  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó lakás a vizek városában, nyugodt, kertvárosias környezetben. Fedezze fel ezt a néhány éve Teljes Körűen Felújított, gondosan kivitelezett, napfényes, 54 nm-es Otthont. Az ingatlan harmadik emeleti. Két szobával, valamint különálló konyhával, fürdőszobával és kamrával várja új tulajdonosát. Ideális a klasszikus elrendezés kedvelőinek.

Minőség érződik minden apró részleten! A tulajdonos számára fontos volt, hogy a felújítás a padlótól a mennyezetig, igényesen történjen: a víz- (stangok is!) és villanyvezetékek, beltéri ajtók, ablakok, bejárati ajtó, burkolatok, szaniterek mind cserélve lettek. Minden a letisztultság, otthonosság jegyében készült.

A nagyobbik szobából egy gipszkarton fallal egy hálófülkét választottak le, ami a lakás elrendezését még praktikusabbá, egyedivé teszi. Ebből a szobából egy hangulatos, napfényes nagy erkély is nyílik. Ideális ha madárcsicsergésben szeretné elfogyasztani a reggeli kávéját vagy kipihenné a hétköznapok fáradalmait.

A lakásban a terek tágasak, napfényesek. Még a fürdőszoba is ablakkal rendelkezik, emiatt rendkívül világos, barátságos.

A fűtés egyedi, elektromos hőtárolós kályhával van megoldva, így a lakás fenntartási költségei nagyon alacsonyak. Az ingatlanhoz egy saját tároló is tartozik.

A lépcsőház rendezett, a fejlődés folyamatos. A társasház megtakarítással rendelkezik, jelenleg a szigetelésre gyűjtenek a lakók.

A környék nagyon nyugodt. A ház a Bacsó Béla út végén, kieső kis mellékutcában található, ahol nincs átmenő autóforgalom, ezért meglehetősen csendes az utca. Ideális családok számára.

Ne hagyja ki ezt a barátságos, otthonos lakást, ismerje meg személyesen is! Akár saját otthonnak, akár befektetésnek, tökéletes választás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146152368

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn