Hétvégi kert, csodás panorámával eladó

company_logo

13 000 000

Ft

433 333 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
30 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
900  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó zártkert, kis hétvégi házzal Oroszlány csendes külterületén a régi falusi rész végében, ahonnan remek a panoráma. Kertészkedésre és állattartásra is kiváló a terület. Csendes, biztonságos környék néhányan életvitelszerűen laknak az utcában. Megközelítése két irányból lehetséges, az egyik út aszfaltozott szinte végig, kb. 20 m-t kell földúton megtenni.
A telek hosszúkás elhelyezésű, körbekerített 1700m2-es. Osztatlan közös tulajdon-ként szerepel a tulajdoni lapon, így a jelenleg eladó tulajdonrész kb 900m2. A tulajdonosok között ügyvéddel ellenjegyzett használati megosztási szerződés jött létre, mely az örökösöket is köti a kialakított felosztás rendjéhez. A ház a telek első részén helyezkedik el, az udvaron egy picike kerti tó, tábori wc és kerti zuhany is található. A kertben az örökzöldek mellett több termő gyümölcsfa is található.
A tégla építésű házba a városi vezetékes víz és a villany már bevezetésre került (ipari áram is). Fürdőszoba még nem került kialakításra, a mosogatóból a szennyvíz egy kis emésztőbe folyik. A ház alapterülete 20-25 m2, mely 3 szintre lett építve. Az alsó szint fél szuterén, itt a pince és egyéb tárolók, spejz lett kialakítva. Az első emeleten egy konyha étkező helyiségbe érkezünk a fedett tornácról, innen nyílik a szoba. A szobából egy erkély nyílik, ahonnan csodálatos a panoráma. A legfelső szint egy jelenleg tárolásra használt padlástér, ami igény esetén beépíthető. Jelenleg létrával kívülről megközelíthető. A tetőszerkezet kiváló, hullámpala fedi.
Ez a kert hétvégi kertként, illetve nyári lak-ként volt használva. További ráfordítás esetén akár egész évre is lakhatóvá tehető, komfortosítható.
Illetve a város hosszútávú tervei között szerepel, hogy új utakat alakítanak ki, további belterületet csatolnak a városhoz. Tervek szerint ezen ingatlan irányába is történnek majd fejlesztések, így hosszútávú befektetésnek is kiváló lehet az ingatlan.
Az ingatlan irányára: 13.000.000.-Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144909752

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn