Gyermelyi eladó 98 nm-es ház

company_logo

68 900 000

Ft

703 061 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 18:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
2059  m2

Méret:
98 m²

Leírás

Komárom-Esztergom vármegye Gyermely csendes aszfaltozott utcájában 98nm-es PARONÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Hitelképes, minden papírja rendben, összközműves, teher mentes, 2-3 hónapon belül költözhető Panorámás 2 generációs emeletes ház!
YouTube bemutató videó megtekinthető :
Az emelkedős teraszosított telek gyümölcsfákkal, veteményessel, kerti sütögetővel lehet a miénk. A 2059 nm-es telek körbekerített, felső része is elérhető másik utcáról. Található rajta 68nm-es alapterületű családi ház, 20nm-es garázs, garázs felett 35nm-es fedett terasz, hátrébb 31nm-es műhely, 13nm-es nyárikonyha, 3nm-es pince, fatároló.
A telek több részre van funkcióját tekintve kerítéssel felosztva.
A családi ház B30-as téglából épült 1980 körül, pala fedésű, zsindellyel borítva.
A földszint 68nm-es, 2 szoba, amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található benne. Az egyik hálószobában hűtő-fűtő klíma szolgálja kényelmünket. Nappaliban hangulatos kandalló-kályha segít romantikázni, hideg téli estéken.
Az emelet 30nm-es, 2 félszoba konyha és fürdőszoba található benne. Ez a fürdőszoba felújításra szorul.
A földszinten az ablakok és a bejárati ajtó pár éve lettek kicserélve, ekkor a redőnyök és a rolós szúnyoghálók is felszerelésre kerültek.
A villanybojler vezérelt áramról működik.
Az otthon melegét kondenzációs gázkazán biztosítja termosztatikus szelepes radiátorokkal, a törölközőszárítóban elektromos fűtőszál is kapott helyet.
Villanyvezetékek részben cserélve lettek, 3x16A normál és 10A vezérelt áram is rendelkezésünkre áll.
A házzal szemben nem épülnek házak, az utca azon fele végig beépítettlen. Az utca zsákutca, átmenő forgalomtól mentes, a gyerekek nyugodtan játszhatnak az utcabeliekkel az aszfaltozott úton! A fedett 35nm-es teraszról is csodás panoráma tárul elénk és gyönyörködhetünk a naplementében. A nagy műhely olyan világos, hogy akár télikertnek is jó. A garázsban a szuper szerelőakna az ügyes férfiak álma.
Álomotthonát kedves kis faluban vásárolhatja meg, melyhez közel lesz a bolt, a posta, az orvosrendelő, a védőnő, a polgármesteri hivatal, a játszótér, az óvoda, közel az iskola, amely német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal.
Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. Csütörtök és péntek délutánonként a gyermelyi grillnél lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel. Szilvesztert közös köszöntéssel ünnepeljük. Polgármester asszonyunk kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lep meg bennünket : február 14.-én horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, húsvétkor fa tojásdíszeket, rendez nekünk majálist, falunapot, nyugdíjas bált és még sokáig sorolhatnám.
A hulladék gyűjtés szelektív, havonta szedik össze a kihelyezett kukákat, zsákokat.
2 Gbit-es optikakábeles internet a TELEKOM-tól elérhető a faluban.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA. Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN ha szeretné a Babaváró és a CSOK PLUSZ gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is, viber-en és messenger-en is

68900000 Ft
Nagymáté Krisztina

Referencia szám: M285153

Hirdetés azonosító: 149551537

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 22 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn