Egyedi ajánlat!

Fedezze fel új otthonát ! Tatabányán, bánhidai ház, ideális családok

company_logo

53 000 000

Ft

530 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 03:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
636  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Tatabánya Bánhida városrészében, a csendes és kertvárosi környezetben, egy igazán különleges lehetőséget kínálunk Önnek! Ez a felújítandó, ház ideális választás családosok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álmaik otthonát.
Az ingatlan több mint 100 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, mivel egy különálló kis lakrész is kialakításra került.
A ház 636 négyzetméteres telken helyezkedik el, ahol még egy garázs is helyet kapott és bőséges lehetőséget biztosít akár vállalkozásra, kertészkedésre, pihenésre vagy gyermekei szabadidős tevékenységeire. A ház összesen három szobával rendelkezik, így elegendő teret kínál a család minden tagjának.
Az ingatlan fűtése gáz cirkó rendszerrel megoldott, amely kényelmes és gazdaságos megoldást jelent a hideg téli hónapokban. A panorámás elhelyezkedés lehetőséget biztosít arra, hogy a környék szépségeit minden nap élvezhesse, miközben a csendes utcákban sétálva a természet közelségét tapasztalhatja meg.
Tatabánya Bánhida városrésze nemcsak a nyugalom szigete, hanem a mindennapi élethez szükséges infrastruktúrával is rendelkezik. A közelben található boltok, iskolák és óvodák könnyen megközelíthetők, így a családok számára ideális környezetet biztosítanak. A város tömegközlekedési lehetőségei is kedvezőek, hiszen a buszmegállók és vasútállomás csupán néhány percnyi távolságra találhatóak, lehetővé téve a gyors és kényelmes közlekedést a város többi részére, valamint a főváros irányába is.
A környék biztonságos és csendes, így ideális választás gyermekes családok számára, akik szeretnék, hogy gyermekeik nyugodt és barátságos környezetben nőjenek fel. A természet közelsége, a zöld területek és a játszóterek mind hozzájárulnak a környék vonzerejéhez, ahol a szabadban eltöltött idő valóban élvezetes lehet.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló lehetőség, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Bizalommal kereshet kérdéseivel, és szívesen segítek Önnek az ingatlan megtekintésében, valamint a vásárlási folyamat minden lépésében. Az álmok otthona csak egy lépésre van Öntől!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150625614

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn