Egyedi ajánlat!

Fedezze fel új otthonát Tatabánya szívében ! Két szoba hallos lakás Dó

company_logo

31 900 000

Ft

569 643 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 03:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
6

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
31635  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
56 m²

Leírás

Tatabánya Dózsakert városrészében, egy csendes és barátságos környezetben kínálunk eladásra egy 56 négyzetméteres, kettő szoba plussz hall-os lakást.
Ideális választás lehet magáncélú lakhatásra vagy befektetési lehetőségként. Ez a két szobás ingatlan kiváló elrendezéssel rendelkezik, amely lehetőséget biztosít a tágas élettér kialakítására. A lakás állapota átlagos, így a leendő tulajdonos saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki otthonát. A 2,5 négyzetméteres beépített erkélyről gyönyörű panoráma nyílik a környező tájra, tökéletes helyszínt biztosítva a pihenésre és a kikapcsolódásra. A ház komoly szigetelést kapott, így a fűtésszámlálya nem lesz megterhelő.
A lakás fűtése távfűtés, amely egyedi mérés alapján működik, így Ön könnyedén ellenőrizheti a költségeit. Az ingatlan elhelyezkedése is kiemelkedő, hiszen Tatabánya Dózsakert városrészében található, ahol a csendes és biztonságos környék garantálja a kellemes lakókörnyezetet.
A közelben számos bolt, iskola és egészségügyi intézmény található, amelyek kényelmét és biztonságát szolgálják a mindennapi élet során. Közlekedési szempontból is előnyös választás, hiszen a város központja és a tömegközlekedési lehetőségek könnyen elérhetők. A buszmegállók a közelben helyezkednek el, így a város többi része gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Az autós közlekedés szintén egyszerű, mivel a környező főbb közlekedési utak könnyen elérhetők, lehetővé téve a gyors utazást a környező településekre és a főváros irányába. Ez a lakás tökéletes lehetőséget kínál azok számára, akik egy csendes, de jól megközelíthető helyen keresnek otthont, vagy befektetési céllal szeretnének ingatlant vásárolni. A Dózsakert városrész barátságos közössége és a környék nyújtotta kényelmi szolgáltatások garantálják, hogy Ön és családja boldog és nyugodt életet élhessen itt. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem!
Szívesen válaszolok kérdéseire és segítek Önnek a vásárlási folyamat során. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és egy ilyen lehetőség nem tart sokáig!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150688103

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn