Eladó pince Süttőn

11 900 000

Ft

14 856 Ft/m²

Feladás dátuma:

szept 18., 15:41

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
801 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.0801

Méret (m2):
801

Leírás

Az ingatlan téglaépítésű, alsó szintjén található a pince és a présház. A felső szinten egy kb. 20 m-es szoba található, amely járólappal burkolt. A tetőtér beépíthető, zsindelyes tetővel fedett. A telek mérete 801 m, gyümölcsfákkal beültetve. Az ingatlan jelenleg külterületen fekszik, az utolsó belterületi telek szomszédságában. A telek jobb oldalán egy lakóház helyezkedik el, és eddig tart az aszfaltozott út is.

Az ingatlanon vízórával felszerelt vízvezeték található, emellett egy 22 méter mély, szivattyúval ellátott fúrt kút is működik. A villany be van vezetve, saját mérőóra tartozik hozzá. A fűtést a szobában kandalló biztosítja, de van szieszta kályha és elektromos melegítő is.

Teljes pince- és konyhafelszerelés rendelkezésre áll, beleértve az elektromos darálót, borszivattyút, saválló tartályokat, üveg ballonokat, mikrohullámú sütőt, kétlapos gázrezsót, két gázpalackot, kétszemélyes nyitható heverőt és konyhai étkezősarkot. A telken motoros permetező, fűkasza, két darab 1000 literes víztartály, valamint kiépített öntözőrendszer is megtalálható. A szabadidő kellemes eltöltéséhez grillező és szanetli is rendelkezésre áll. Az épület ereszcsatornával ellátott, és be van kötve a Digi TV.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150337581

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn