Eladó nyaraló, Oroszlány Borbálatelep, 49000000 Ft, 88 nm

company_logo

49 000 000

Ft

556 818 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 1., 09:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Szintek száma:
4+

Méret:
88 m²

Leírás

Eladó zártkerti ingatlan Oroszlány város határában, ami szavakkal alig leírható, egyedi, egy igazi arborétum. Gyönyörű kert saját fürdő tóval, egy igazi mesevilág. Itt állandó otthonod is lehet! A nyugalom, a lelki béke azonnal társaddá válik amint becsukod magad mögött a kaput.
Sok hirdetés kezdődik a gyöngyszem... az álomkuckó... szövegekkel, majd élőben kiderül a költői túlzás. Itt nem fogsz csalódni!
A részletek:
-2 hrsz-en található, összesen 4792 m2. A telek a bokodi út közelében, egy szinte zsák utca-részen található, előtte kis erdő, mögötte legelő, erdő található, ahová gyakran járnak a vadak legelészni.
-Lakóház, melyben kialakított lakrész a szuterén szinten, és és a földszinten egy emelt belmagasságú gerendás szoba konyha, spejz, gardrób, fürdőszoba elrendezés.
Elkezdődött a hozzáépítés, ahova egy világos, nagy ablakos 42m2-es nappali készült galériás hálófülkékkel. Ennek befejezése az új tulajdonosra vár.
-Műszaki adatok: Fűtése jelenleg kandallóval, előkészítve a víz-teres kandallóhoz a padlófűtés, a teljes lakószintre. Szigetelve az aljzat. 1.80cm mély beton alapra épült tégla ház. A tetőszerkezet 25x25-ös gerendákból készült, és egy darab szöget sem használtak. A rögzítéshez faszegeket használtak. Bevezetve a 380V és a nappali és éjszakai áram 3x16A-ra. A víz kútról megoldott, a szennyvíz emésztőbe folyik. Az udvaron található pihenőterasz asztalához a víz, a villany bekötve. A víz a kertben több helyen vételezhető, locsoláshoz jól kialakítva. A teljes terület körbe kerítve, a legtöbb helyen gyönyörű, különböző sövénnyel beültetve. Kiépítve a megfigyelő kamerarendszer, mozgásérzékelőkkel, lámpákkal. 3 nagy kapu is rendelkezésre áll az udvarra való gépjármű behajtáshoz.
-Fürdőszoba:
-a szuterén szinten is kialakítva, a wc csésze a fürdőszobában de külön helyiségben található.
-A lakószinten található fürdő maga a luxus. Gerendás mennyezete impozáns megjelenést kölcsönöz az első pillantásra is. A dupla mosdó, a szekrények, a kád kialakítása, elhelyezése is mind egyedi megoldásokat, magas minőséget tükröznek. A nagy méretű kádból csodálatos a panoráma a kertre! A fürdőszobából külön helyiségre leválasztva az illemhelyiség. És nem utolsó sorban említem a fürdőben elhelyezett szaunát!
-Nappali -konyha:
Jelenleg ez a fő élettér, a fa itt is dominál. Innen nyílik egy spejz és egy nagy méretű gardrób.
-Az udvaron található még egy két helyiséges kb. 25 m2-es szerszámtároló/műhely is.
Hát akkor térjünk át a kertre! Gyönyörűen gondozott gyep, virágligetek, örökzöldek, gyümölcsfák, kialakított veteményes. Elválasztva a kert végében egy kis rész, mely apró haszonállatok nevelésére, tartására ideális. Sőt a tyúkok sokszor a kert mögötti legelőn vannak napközben, hiszen ott se gyalogos, se autós forgalom nincs. (És a boldog tyúk jól tojik... :) )
A gondosan és szeretettel gondozott udvar maga a paradicsom. Szinte felsorolatlan féle növény található itt. a teljesség igénye nélkül: 200 féle dísznövény, 11 féle fenyő, tiszafák, b.

Hirdetés azonosító: 150605080

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn