Eladó építési telek a környei Vértes Üdülőparkban

14 500 000

Ft

14 887 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 14., 12:36

Tulajdonságok

Házszám:
12a

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
nincs

Csatorna:
utcában

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Méret:
974 m²

Leírás

Eladásra kínáljuk építési telkünket, mely a környei Vértes Üdülőparkban található Környe és Vértessomló között zöld, csendes, nyugodt övezetben. Az M1-es autópálya, Tata, Tatabánya 10-15 percre található.
A park területe 50 hektár, ebből 10 hektárt egy kristály tiszta vízű tó tesz ki, ahol az ott lakók horgászhatnak, vízi sportokat űzhetnek, illetve a kialakított homokos strandon strandolási lehetőség is biztosítva van.
151 darab építési telek lett kialakítva, ahol új építésű ingatlanok kerülnek majd megépítésre. A közvilágítás az egész park területén ki van alakítva, illetve mart aszfaltos úton közelíthetőek meg az ingatlanok. A biztonság kiváló, az egész terület kerítéssel van körbevéve, illetve kamerarendszer működik.
A telek közvetlen az erdő szélén található, mérete 974 négyzetméter, oldalhatáros, azon néhány telek egyike, melynek csak két közvetlen szomszédja van a park területén.A közművek (áram, víz, csatorna, internet) közvetlenül a telek előtt vannak.
A terület karbantartását, a parkok, zöld felületek, a tó, illetve a strand tisztaságát egy üzemeltetői cég végzi. Ennek, illetve a közterületek rezsijének díja minden hónapban 18.500 Ft.
Az ára 14 millió 500 ezer forint, mely minden esetben alku képes a vevő igényeihez igazodva. Kérdés esetén keressenek bizalommal az alábbi telefonszámon:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150249181

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn