Eladó építési telek, Dorog

company_logo

15 500 000

Ft

37 805 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
410 m²

Leírás

Dorogon, építési telek a belváros közvetlen közelében eladó.

Dorog varos, egyik legjobb helyen, epitesi tervekkel, örök panorámával, nagy pincével, befektetésre  társasház építésére is alkalmas lehetőséggel Budapesttől 35 km-re.

Egyedi adottságokkal rendelkező, 410 m2-es építési telek. A területről örökpanorámás kilátás nyílik a Pilisre, Esztergomra, kivételes - 50%-a beépíthető, 7,5 m az engedélyezett építménymagasság az utca szintjétől.

A lépcsőzetes elhelyezkedés miatt a tervezett épület ennél magasabb lehet. Villany, víz, csatorna, gáz közművek a telekhatáron, illetve telken belül találhatóak. A telek terepviszonyai rendezettek, az építési engedély alapján az engedélyezés évében egy nagyobb beruházás elkészült, támfal, telekhatár, alap, egyik pince kialakítása. A telken lévő kettő pince és környezete rendkívül jó állapotú. Frekventált helyen, iskolától, óvodától, orvosi rendelőtől, gyógyszertártól, buszmegállótól, boltoktól gyalog is percekre helyezkedik el. Rendelkezésre áll egy tervdokumentáció lakóház építéséhez, amely jelenlegi állapotában is véglegesíthető, igény esetén átalakítható és a vételár részét képezi. A telek kiválóan alkalmas társasház és ikerház építésére is. Irányár: 15.500.000 Ft

(IF130204802)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129073772

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Furlán Fruzsina

Matt Ingatlan Iroda (M-R Ingatlan Partner Kft.)

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás