Eladó családiház Mocsán, akár 2 generáció részére!

company_logo

59 900 000

Ft

460 769 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 12., 19:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
130 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
2795  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó egy csaknem 3000 m2 nagyságú telken elhelyezkedő 130 m2 alapterületű családiház Mocsa egyik kedvelt részén.

Ez a tégla épület az 1980as években épült, és 4 szobával rendelkezik. Amennyiben több szoba kialakításán gondolkozik, könnyedén kivitelezhető hozzáépítés nélkül, mivel a beton gerendák és a tágas padlás erre lehetőséget nyújt.

Ellenben kialakításának, illetve nagyságának köszönhetően akár még így is megfelelő lehet akár 2 generáció számára is.

Rendelkezésre áll 2 hatalmas fürdőszoba, mindegyikbe került 1-1 WC, ezen kívül plusz egy önálló illemhelyiség is gazdagítja az összkomfortságot.

A ház alatt fűtött pince található, ahol 2 kazán (1 fatüzelésű, 1 gázkazán) biztosítja a ház melegét. Kívülről és belülről egyaránt meg lehet közelíteni.

Mindezek mellett a pincében kialakításra került egy nyárikonyha, illetve egy 18 m2 nagyságú "dühöngő" vagy "buliszoba", ahol a rossz időre való tekintettel könnyedén meg lehet tartani egy nagyobb összejövetelt.

A ház tetejét zsindely fedi, nyílászárói minőségi fából készült Thermo üvegesek, illetve a 10 cm hőszigeteléssel igazán korszerű és gazdaságos családi házhoz juthat hozzá.

Előszobájának különlegessége, hogy akár zárt akár nyitott módon is élvezheti, mivel az ablakok kivehetők, ezáltal a nagy szeles időben kellő védelmet biztosít, ellenben a nyári hűs szellő kellemes ellentétje is az Ön döntéséhez alkalmazható.

A ház folytatásában található egy 40 m2 nagyságú, 2 beállásos garázs aknával ellátva, és ha ez még nem lenne elég, egy hatalmas, 70 m2 nagyságú 4 méter belmagassággal rendelkező hangár is lehetőséget biztosít nagyobb járművek szereléséhez, tárolásához.

A kisebb-nagyobb melléképület ezek mellett mind eltörpülnek, viszont mégiscsak fontos szerepet játszanak, hisz ezek is mind a vételár részét képezik, úgy mint a nyári kiülő, ahol a kézzel épített kemence finomabbnál finomabb ételek elkészítését biztosítja.

Sorolhatnám még ennek a csodás háznak a jellemzőit, de talán érdemesebb személyesen megtekinteni, ahol mindenki a saját szemével láthatja, hogy ez a ház igenis megéri az árát.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143807839

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás