Eladó Üzlethelyiség, Dömös

company_logo

39 800 000

Ft

248 750 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
160 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

DÖMÖS, KÉT ÜZLET, KÖZPONTI HELY, PÁLYÁZATI PÉNZBŐL IS!!!

Eladásra kínálok Dömös központi részén, téglaépítésű, szép állapotú, tulajdoni lapja szerint Kivett üzlet, udvar megnevezésű épületet, 160nm hasznos térrel, 253 nm-es telken!!! Két külön üzletből áll az ingatlan, egymás folytatásaként, panorámával a Dunát kísérő Szent Mihály hegyre, Remete-barlangra.

*Első üzlet: Alapterülete: 55m2, egy nagy eladótérrel, két WC-vel, konyha résszel és egy nagy, 40 m2-es, igényesen megépített, masszív fedett terasszal.Emeleti része szintén ekkora alapterületű, szép állapotú, egy légterű terület. A sarokban kialakítottak egy mosdót a lépcső feljárónál.Minden helyiség járólappal burkolt, fűtését gázkonvektor adja. Régen egyik legkedveltebb kocsmája volt Dömösnek, jelenleg nem üzemel, várja leendő tulajdonosát.

*Második Üzlet: Közvetlen folytatásaként épült az elsőnek. Két bejárattal rendelkezik. Végig fedett járda rész kíséri az épület teljes hosszában. Itt két nagyobb teret alakítottak ki (16m2 és 28m2), boltíves átjárón tudunk egyik részből a másikba átmenni. Mindegyik részhez tartozik egy kis raktár és egy WC is helyet kapott. Fűtését elektromos fűtőpanellel oldották meg.Sokáig kisbolt/zöldségesként működött, jelenleg tárolásra használják.

Ha pályázati pénzből szeretne, akár kulturális/szabadidős/oktatási/rehabilitációs/kávézós tevékenységet, itt az alkalom! Sok lehetőséget tartogat az ingatlan.Télen-nyáron egyre felkapottabb a Falusi-turizmusa, Duna menti, csodálatos környéke, kitűnő Rám étterme, a Rám-szakadékhoz jövet-menet. :) Ha tervei között hasonló ingatlan szerepel, várom érdeklődő hívását.
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919


Referencia szám: UZ056647

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144293441

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn