Eladó FELÚJÍTOTT CSODÁS Ház, Gyermely

company_logo

44 900 000

Ft

898 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
50 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
560  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Gyermely csendes aszfaltozott utcájában CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Csok-képes, összközműves, teher mentes, azonnal költözhető szuper ház!
YouTube bemutató videó elérhető:
A panorámás 2szintes ingatlan lakótere 50nm-es + 22nm-garázs + borospince + külön épített nagy szoba-műhely, 560nm-es körbekerített emelkedős telek.
A lakótér frissen felújítva, gyönyörűen berendezetten várja új családját. Konyha összes Ikeás bútorai, gépei még garanciálisak. 2db garanciális hűtő-fűtő klíma és norvég fűtőpanelek gondoskodnak az otthon melegéről. Új villanyvezetékek, új csatorna és új vízvezetékek lettek beépítve.
Garázs 21nm-es új garanciális Hörmann garázskapuval felszerelt. Normál 20A-es áram mellett a vezérelt (éjszakai) áram is rendelkezésünkre áll.
A gáz be van kötve, régen működött is, de most a gázóra leszerelésre került, mivel nem használnak belőle. A víz lágyító bekötése könnyen lehetséges, a kiállása a garázsban található.
Födém szigetelt, téglaépítésű ház kívülről nem szigetelt, de kis könnyűszerkezetes ház 15cm-rel szigetelt.
Álomotthonát kedves kis faluban vásárolhatja meg (akár CSOK-kal), melyhez közel lesz a bolt, a posta, az orvosrendelő, a védőnő, a polgármesteri hivatal, a játszótér, az óvoda, nagyon közel az iskola, amely német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal.
Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. A sportcsarnok mellett télen jégpálya épül, amely ingyenesen használható. Péntekenként gyermelyi grillnél lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel. Szilvesztert közös köszöntéssel ünnepeljük. Polgármester asszonyunk kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lep meg bennünket : február 14.-én horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, húsvétkor fa tojásdíszeket, rendez nekünk majálist, falunapot, nyugdíjas bált és még sokáig sorolhatnám.
A hulladék gyűjtés szelektív, havonta szedik össze a kihelyezett zsákokat.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA, amikor felépítette. Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN ha szeretné a Babaváró és a CSOK gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is, viber-en és messenger-en is elérhető vagyok.

Referencia szám: M261282-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143807816

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn