Eladó ÉPÍTÉSI BELTERÜLETI Telek, Gyarmatpuszta

company_logo

15 990 000

Ft

9 049 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 1., 07:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1767 m²

Villany:
van

Víz:
utcában

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Gyermely Gyarmatpuszta aszfaltozott utcájában 1767nm-es építési telek eladó csak az OTP Ingatlanpont kínálatából.
Bemutató videó elérhető:
Az ingatlan átmenő forgalomtól mentes aszfaltozott utcában található. A villany és a vezetékes víz a telek előtt megy el. Gáz és csatorna nem lesz a jövőben sem bevezetve Gyarmatpusztára. A szennyvíz elvezetését,- újrahasznosulását a helyiek egyénileg biológiai emésztővel oldják meg.
Földmérő által kimért, belterületi lakóövezetben helyezkedik el és 30%-ban beépíthető, oldalhatáron álló, 4,5m maximum építmény magassággal, 40% legkisebb zöldfelülettel. A telek teljesen kipakolva üresen kerül birtokbaadásra!
Kedves és rendes szomszédokkal, kevés állandó lakóval, focipályával és teniszpályával és volánbusz járattal rendelkező település Gyarmatpuszta, mely Gyermelytől 3 km-re található.
Álomotthonát kedves kis faluban vásárolhatja meg, központban (3,5km) helyezkedik el a bolt, a posta, az orvosrendelő, a védőnő, a polgármesteri hivatal, a játszótér, az óvoda, az iskola, amely német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal. Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. Csütörtök és péntek délutánonként gyermelyi grillnél lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel. Szilvesztert közös köszöntéssel ünnepeljük. Polgármester asszonyunk kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lep meg bennünket : február 14.-én horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, húsvétkor fa tojásdíszeket, rendez nekünk majálist, falunapot, nyugdíjas bált és még sokáig sorolhatnám. A hulladék gyűjtés szelektív, havonta szedik össze a kihelyezett zsákokat. Internet stabil, optikai kábeles 2gigás a telekomnál. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA, amikor felépítette. Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN ha szeretné a Babaváró és a CSOK gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat nyugodtan hétvégén is, viber-en és messenger-en is elérhető vagyok.

Referencia szám: M268974-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145636871

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn