Tatabányai eladó 74 nm-es ház

company_logo

49 900 000

Ft

674 324 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 24., 07:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
74 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
180  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Riasztó
Építés éve:
2017

Leírás

FIGYELEM!
A hirdetés egyes elemei - mind fogalmazásában, mind a fotók által közvetített vizuális ingereiben - a nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek, illetve felkavaróan hathatnak (némi irigykedéssel párosítva) a városlakók, beton- és aszfaltkedvelők, és megrögzött lakótelepiek köreiben! :)

Nyugalom és természet közeliség! Ide csak költöznie kell!
Ez a két szó, talán hűen jellemzi ezt a Komárom-Esztergom Megyében, Tatabánya határában, a Munkáséri-tó partján 5 éve épült, 2 szintes, könnyűszerkezetes, pazar panorámával bíró házat! Az M1-es autópályához és Tatabányához közel, ám mégis a fák között, jó levegőben mesés, -erdei aszfaltozott- út vezet a helyszínig.
A terület elektromos sorompóval ellátott, bejutás csak az arra illetékeseknek lehetséges. A Vértesi-naturpark részeként, az erdő közepén mint valami tengerszem kapott helyet a munkáséri horgásztó, melynek partján létrejött egy horgászatot kedvelő lakóközösség. Többen egész évben itt laknak, állandó őrszolgálat működik a területen.
A könnyűszerkezetes ház helyiségei fa padlóval, a fürdő járólappal burkolt. Fűtéséről elektromos fűtőberendezés, és elektromos panel, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A családi fészek, az épület alatti fúrt kútból nyeri a vízigényét.
A ház bejárata előtt - lélegzetelállító panorámával - kb.14m2-es fedett teraszt találunk. Rendkívül jó a szobák elosztása, lent a tágas nappali-konyha, gardrób illetve a fürdőszoba, fent pedig egy tágas szoba erkéllyel ( tóra néző panoráma ) valamint a hálószoba. A ház szinte közvetlen vízparti, kb, 7 m-es zöldterület választja el a tótól. Kerti sütögetésre horgászhely kialakítására egyaránt alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik még egy 20m2-es különálló helyiség is ablakkal, ahogy a fotókon is látszik, az autóbeálló alatti rész lett beépítve. Önálló öntözőrendszer telepítve a kerti virágoknak!
Egyre többen költöznek a tó partjára életvitel szerűen, biztonságos, csendes környék, ennek ellenére - az ördög sosem alszik alapon - a ház riasztóval is ellátva!
Az ingatlan telekkönyvileg külterületen helyezkedik el, így hitel nem igényelhető rá.
Köszönöm, hogy idejéből áldozott a hirdetés megtekintésére!
S.L.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143508330

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

PRO-COMPLEX 2010 Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn