Komáromi 125 nm-es ház eladó

company_logo

48 500 000

Ft

388 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1040  m2

Méret:
125 m²

Leírás

Csábító lehetőség várja Önt Komárom-Koppánymonostor csendes utcájában! 125m2 nagyságú családi ház várja új tulajdonosát, mely ideális választás mind az otthonteremtéshez, mind pedig befektetési célokra.

Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése lenyűgöző. A szuterén+földszint+galéria elrendezésű házban található lakóépület része 94,69 m2, mely magába foglal egy tágas nappalit, kényelmes konyhát, 4 hálószobát, 2 fürdőszobát, kamrát és egy praktikus közlekedőt.

Az ingatlan minden részlete átgondolt és gondosan karbantartott. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán és modern fali kombi gázkazán gondoskodik, melyek biztosítják a komfortos hőmérsékletet még a hidegebb napokon is. A 2023-ban cserélt műanyag nyílászárók és a magastetős szerkezet további előnyöket kínálnak a hőszigetelés és a tartósság terén.

Az ingatlanhoz tartozó melléképületek (2 tároló, kazánház és aknás garázs) további tárolási és parkolási lehetőségeket biztosítanak, míg az ipari áram és a külön leválasztott kerti csap kerti munkákhoz és egyéb tevékenységekhez nyújt megoldást.

A telek mérete 1040 m2, melyhez külön öntözőrendszer is tartozik, csatornadíj mentesen. Az ingatlan jelenlegi bérlője által generált jövedelem mellett, az elhelyezkedés és az ingatlan állapota garantálja a folyamatos bérbeadás lehetőségét, így kiváló befektetési lehetőséget jelent mindenki számára.

Ha Ön szeretné megtekinteni ezt a csodálatos ingatlant, ne habozzon! Hívjon még ma, hogy rugalmas időpontokban megtekinthessük és rövid időn belül Ön is birtokba vehesse ezt az egyedülálló lehetőséget!

Referencia szám: HZ073673

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145636809

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn