Eladó 140 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Tatabánya Bánhida

company_logo

104 900 000

Ft

749 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
0  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

EGYEDI családi ház eladó Tatabánya-Bánhidán!

Városközponthoz közel, mégis csendes helyen.

Tekintse meg videónkat a "play " háromszög kattintásával a fotók alatt!

Szeretne egy olyan családi házat vásárolni, amihez már nem kell szakmailag nyúlni? Éppen csak be kell költöznie? Nem túl nagy? Nem túl kicsi?

Pontosabban 100 m-es lakótér + 40 m-es garázs egy fedél alatt! 3 szoba + 1nappali+ 2 fürdő, 2 mellékhelyiség, mosókonyha, kamra, 2állásos, padlófűtéses garázs!

Egyedifűtés rendszer, falfűtés, padlófűtés is, mellette fal hűtés segíti nyáron a kánikula ellen lehti a falakat!

Gáz +villanyfűtéssel, amit kiemelnék a komoly vízlágyító rendszer fontossága, ami az egész ház víz-ellátásához kötve , megkíméli a szaniterek, háztartási gépek élettartamát, lágyítja, tisztítja a hálózati vizet.

A garázsból autónkból kiszállva megközelíthető lakótérrel, ami jelentősen megkönnyíti, kényelmessé teszi a nagybevásárlást, utazásunk utáni kipakolásunkat!

A napi, gépkocsival való közlekedésünket télen jégkaparás nélkül, meleg autóba ülve, nyáron viszont hűvösben ülve indíthatjuk. Az autóból kiszállva az előtér, mosókonyha, kamra közelíthető meg elsősorban. De az ingatlan 2 db bejárattal lett megépítve, elől gyalogos - oldalt autó bejárata is van, mivel saroktelken fekszik! Ezzel jelentősen megkönnyíthető minden napjaink!

Íme, tekintse meg újépítésű, az eladó egyedi stílusával tervezve, építette saját kezű munkájával. Egyben hozzá tartozó, egyedi belső kert szépségével, körbevett külső közterületi részét is!

2012-ben készült el a legjobb hőszigetelt YTONG téglával, 13 cm-es Dryvit szigeteléssel, fekete harmónia színű MINŐSÉGI BRAMAC cseréppel. Falfűtés, padló fűtés, (gáz-villany fűtéssel) kialakított, ezen felül plusz új Inverter klíma fűtés-hűtés is biztosítva 2023 évben! (Fuji márkájú)

Energiatakarékosan megépítve, fűtés számla téli hónapokban decembertől márciusig:

októberi hónap: 7.200- november: 11.800- december: 15.800- január: 29.400- február: 31.900- március: 15.400 - április: 7800-

Nyári hónapokban (05-06-07-08-09. hónapban) 0 Ft fűtésszámlával!

Ami még fontos lehet, az ingatlant kívül-belül vagyonvédelmi cég szolgálata őrzi kivonulással, rendőrséghez bekötve. Mindez CSUPÁN havi 7000 Ft díj ellenében! (Saját kamerarendszer figyeli, védi kívülről az ingatlant belül az udvart is!)

Érdemes figyelmet szánni rá, megtekinteni!

Egyedi kertje videón is megtekinthető a honlapunkon a fotók közt, a Play gomb háromszögre kattintva. A zöld növényeket, kertet öntözőrendszer táplálja! Az egyedi kertben egy nagyméretű fészer is található, ahol szinte a kerthez, teraszhoz kerti sütéshez mindent el tudunk tárolni a télre!

A szomszédok szinte családtagként összetartanak, az ingatlantól 200-400 m-re található a város egyik legkedveltebb HÚSBOLTJA, DIEGO, PÉKSÉGE este 21-óraig! Barkácsboltja, festék boltja, lottózója, benzinkút, orvosi rendelő, fogorvosok, kormányhivatal, 2 db étterem is 1 km-n belül. Nem utolsósorban általános iskola, özépiskola is m belül, szinte a szomszédban! Közgazdasági iskola is, Bárdos László Iskola, plusz egészségügyi iskola, József Attila általános iskola, óvoda szintén! Tatabánya megyeszékhely város élményfürdője, SZÍNHÁZA, ÚJ EGYHÁZI ISKOLÁJA, ÚJ SPORT STADIONJA 2 megállóra, a bevásárlási lehetőségek Lidl, Aldi, Müller, Penny 500 m-1km, egy buszmegállóra található, 2 perc autóval!

A házban a mosógép, és mellékhelyiségek vízellátását fúrt kút biztosítja, így a víz itt díjmentes! Ezzel a mai nehéz rezsi költséget a vízfogyasztásban jelentősen csökkenteni tudjuk negyedére.

Ne hagyja ki az egyedi lehetőséget, kérjen megtekintést irodánktól!

Hétfőtől vasárnapig este 10-19.00 óráig, hisz egy megtekintést mindenképpen megér. Ne feledje kívül belül videofelvételeket rögzítettünk, hogy közelebb kerülhesse a valósághoz! Fotók közt a Play háromszög elindításával, megnyomásával!



Bár megtekintve az ingatlan teljesen más élményeket nyújt, ezért hívjon, kérjen időpontot bátran, hogy végképp össze tudja hasonlítani a város eladó családi házas kínálatával. Így a megtekintése után csakis már kellemes

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 73861285

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás