Dunaszentmiklós, 4 szobás családi ház eladó

company_logo

81 900 000

Ft

862 105 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
95 m²

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Erkély, terasz:
Van

Leírás

Hegyek, völgyek ölelésében örök panorámával várja Önt Új projektünk a DUNAVÖLGY LAKÓPARK!
Tata mellett fekvő kis falu Dunaszentmiklós, mely a neszmélyi borvidék kiemelkedő területe ad helyszínt egy új lakópark kialakításában.
Ebben a minden igényt kielégítő környezetében kerül felépítésre a Dunavölgy Lakópark melyben 14 db ikerház kivitelezése kezdődik meg.
Környezetbarát energiatakarékos otthonok kerülnek kivitelezésre megbízható referenciával rendelkező kivitelezőnktől.
Ideális választás lehet azoknak akik távol a város zajától de egy nagyon élhető környezetben kívánják folytatni életüket.
Az első két lakrészt bevezető áron 81.900.000 Ft -ért vásárolhatja meg leendő új tulajdonosa! Utána az ingatlan vételi ára 81.900.000 Ft
Ingatlan leírása
14db ikerház
Telekméret házrészenként 536nm
Alapterületünk alsó szinten 38.72nm a földszinten 56.25nm + 12.5nm beépített terasz összesen a fűtött terület 95nm
3 szoba + nappali konyha étkező 2 fürdőszoba
Előzetes energetikai besorolás alapján BB
Tervek szerinti vasalt sávalap, vasbeton lemez készül melyre 30-as Porotherm téglával épül a főfalazat 10cm -es grafitos hőszigeteléssel burkolva. Szintek között vasalt monolit födém 22cm -es vastagságba lépésálló szigeteléssel +6cm-es estrich beton borítást kap a padozat alá. A két épületet elválasztó falazat Porotherm 25 AKU Z P15
A tetőszerkezet kialakításánál is fontos szempont volt a hő megtartása mely eredménye képen született meg a szarufák közötti UNIROLL Plus hőszigetelés (30 cm) vastagságban, hőtükör fóliával védve és terrán Synus Moon Matt Clima Control cseréppel fedve
A belső válaszfalak aluprofil szerkezettel, hő és hangszigeteléssel bélelve mindkét oldalon dupla 2 rétegű gipszkartonnal lesz építve.
A nappali-étkező-konyha területén, tetősíkot követő a többi helyiségben szerelt gipszkarton álmennyezet lesz kialakítva így lesz végleges a födémünk. A vizes helyiségekben impregnált gipszkarton kerül beépítésre.
Nyílászárói három rétegű üvegezésű, kiváló minőségű műanyag nyílászárók, kívül barna, belül fehér színben. Mechanikus redőnyök minden ablakon, kivéve a 60x150-es lépcsőházi ablakokat. Nappali és a fő hálószoba ablak/erkélyajtó automatikus elektromos redőnnyel lesz szerelve . Szúnyogháló: minden bukó/nyíló ablakon lesz. Biztonsági bejárati ajtó minden lakrészben. Karcmentes, állítható beltéri ajtók 2 színből választhatóak
Minden helyiségben a falazat fehérre lesz festve. A burkolatok a vizesblokkok kivételével az Extra minőséget képviselő SPC burkolattal 30 év gyártói garanciával lesz lefektetve.
A vizesblokkokban fehérre festett falak ,kerámia járólap és falburkolat,170 cm-es akril fürdőkád, épített zuhanyzó vonal-lefolyóval ,üveg előfal 2 db mosdó, beépített fürdőszoba bútor esztétikus tükrök lesz beépítve. Hidegburkolatok 5000Ft/nm értékben választhatóak a Vértesszőlősi Szivárvány üzletből vagy igény szerint hozható .
Villamos csatlakozás: Éjszakai-nappali mérővel ellátott 3 fázisú csatlakozás, 3x32A
Ivóvíz, vízelvezetés: Lakásonként fő-vízmérő, locsoló vízmérés csatornadíj nélkül, a szennyvíz elvezetés: szeptikus tartályba, túlcsordulás esetén szikkasztó kialakítva, a tetővizek esővízrendszerbe az út alatt vezetve,.
Porszórt alumínium ereszcsatorna-rendszer. Beépített BWT vízlágyító berendezés.
Gáz-csatlakozás: Nincs gáz.
Fűtés-hűtés-szellőzés: Az épület fő fűtési rendszere: Hőszivatyú padlófütessel és melegvizzel (200 literes tartály). A nappali 3,5 kW-os, a hálószobák 2,5 kW-os korszerű inverteres hűtő-fűtő split klímákkal szereltek. Ezek a berendezések gazdaságos fűtési és hűtési lehetőséget biztosítanak az év nagy részében. A klimatizált helyiségekben higroszabályozós fali szellőző berendezések biztosítják a friss levegő ellátást. A WC és a fürdőszoba tetőre kivezetett ventillációs szellőztetéssel ellátottak.
Internet, kábel-tv, telefon alapvezetékei bekerülnek az épületbe. Az épület gyengeáramú alapszereléssel kerül átadásra. Az épület csatlakozása földkábellel megoldott. A vevők több szolgáltató közül választhatnak, akik biztosítják a hálózati csatlakozást.
Napelemek 8 db napelem panel 3,4

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140905375

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn