Álmodozol egy kiváló családi házról Oroszlányon? Ne keress tovább, meg

company_logo

52 600 000

Ft

542 268 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 3., 18:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
756  m2
Méret:
97 m²

Leírás

Álmodoztál már egy csendes, zöld környezetben rejlő tökéletes otthonról? Most itt az alkalom, hogy valóra váltsd álmaidat Oroszlány családi házas övezetében! Ez a 756m2 telken elhelyezkedő, 97m2 alapterületű otthon kiváló állapotban vár rád.

Két tágas szoba, egy amerikai konyhás nappali és egy modern fürdőszoba gondoskodik kényelmedről és praktikumodról. A beépíthető tetőtér további térrel gazdagítja az ingatlant, így mindig lesz hely a növekvő igényeidnek.

A telken található aknás garázs és a gyerekeknek szánt játszótér, gyümölcsfákkal körülvéve, tökéletes családi idillt teremt. Az udvaron továbbá 2-3 autó kényelmesen elfér parkolás közben.

Az elmúlt években folyamatos felújításokon ment keresztül a ház, így a legfontosabbak már készen állnak! Új tető, új elektromos- és vízhálózat, valamint modern nyílászárók biztosítják a hosszú távú komfortot és biztonságot.

Az új tető cserepes lemez borítással nem csak esztétikailag szép, de tartós is, így hosszú távon is biztosítja az épület védelmét az időjárási viszontagságokkal szemben. A tetőtérbe tervezett beépítés pedig további térnyerést és lehetőségeket rejt magában, például egy extra hálószoba, gyerekszoba vagy akár mozi terem kialakítását.

Az elektromos hálózat teljes cseréje és a vezérelt áram bevezetése modernizálja az otthont, és biztosítja, hogy minden igényt kielégítsenek az elektromos készülékek. A vízhálózat teljes felújítása pedig biztosítja a tiszta és megbízható vízellátást.

Az új, három rétegű, hőszigetelt nyílászárók és a Velux tetőtéri ablakok kiváló hőszigetelést nyújtanak, így az otthon meleg és komfortos marad még a legzordabb téli napokon is.

A két kazánrendszer (elektromos/vegyes tüzelés) pedig kényelmes és gazdaságos fűtést biztosít, lehetőséget adva a rugalmas üzemeltetésre és a költséghatékony energiafelhasználásra. Az udvaron rendelkezésre álló felhasogatott tűzifa pedig hozzájárul az otthon melegének és hangulatának megteremtéséhez.

Amint bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!

Hitelfelvételben is tudok segíteni, amennyiben szükséges a finanszírozáshoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147528753

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn