3 éve épült fiatalos 3 szobás lakás....

company_logo

58 000 000

Ft

892 308 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
12000  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül
Méret:
65 m²

Leírás

Megvételre kínálunk Tatabánya Óvárosi részén, közvetlenül a sportpályák szomszédságában egy 2021-ben épült, I. emeleti, 65nm-es, 3 szobás, fiatalos, modern lakást zárt társasházi udvarral, saját kocsibeállóval.
A lakás egy új, pár éve épült lakóövezetben található. A közelben minden gyalogos távolságban megtalálható, úgy mint üzletek, iskola, patika, rendelő, buszmegálló.
Az ingatlan akadálymentesített, liftes tömbben található, így akár mozgásában korlátozott személy részére is alkalmas lehet.
A lakás a mai kor elvárásainak megfelelően lett kialakítva mind esztétikailag, energetikailag, és praktikusság szempontjából is.
Egy tágas nappali-konyha-étkező mellett két hálószoba, külön fürdő és külön WC található, és ehhez még egy közel 10nm-es erkély tartozik még.
A rezsije alacsony, köszönhető ez a szigetelésnek és minőségi nyílászáróknak.
Minden ablakra redőny és szúnyogháló lett felszerelve.
A társasház saját, zárt udvarral rendelkezik, melyet csak a lakók használhatnak. Bejutás egy automata elektromos kapun keresztül lehetséges.
Az udvaron belül egy kocsibeálló tartozik még a lakáshoz, mely a vételár részét képezi.
További információért, vagy megtekintés végett hívjanak, vagy üzenjenek.


Az irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hitel tanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK PLUSZ igénylésében is tudunk segíteni Önnek.
Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146817624

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn