Komáromi eladó 226 nm-es ház

company_logo

140 000 000

Ft

619 469 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
226 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
697  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Komáromban a szőnyi városrészen, csendes utcában, kitűnő állapotú 1987-ben téglából épített és utoljára 2021-ben felújított családi házat kínálunk eladásra, rengeteg extrával. A 697 m2- es telken 226 m2- es ház helyezkedik el, ahol akár több generáció is kényelmesen élhet vagy cégek számára is tökéletes választás lehet. Az udvar hatalmas melléképülettel, új finnszaunával és fürdőszobával, jakuzzival ellátott. A fedett részén beépítésre került egy kemence és egy grillező is extra tálaló helyekkel. Található még egy kerti tó és egy szivattyús fúrt kút is. A bejárat könnyű megközelítése és ki- bepakolás miatt az udvar csodás térkövezést kapott, amit egy díszműves öntöttvas kerítés választ el a külvilágtól.

A házban két lakrész található. A kisebbik lakrész, amiben egy amerikai konyha, hálószoba, fürdőszoba és egy nappali van kialakítva, 38 m2 nagyságú és a földszinten található. A másik lakrész 198 m2 nagyságú az első és második emeleten helyezkedik el. Elosztása 6 szobából (melyből kettőhöz különálló gardrób is tartozik), két fürdőszobából és egy földszinti irodából áll. Az első emeleten található konyha, nappali és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, két mosdóval egy olvasószoba és a legnagyobb szoba. A második emeleten négy másik lakószoba található egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával és egy nappalival. A ház nagyobbik lakrészének két bejárata van. Az egyik az udvar felől nyílik, a másik pedig a ház oldalán található, melyről egy teraszra lépünk ki, ami a szauna és kinti fürdőszoba felett helyezkedik el. Mindezek mellett egy pince, kazánházzal és egy tároló melléképület is megtalálható.

Az ingatlan központi fűtésrendszerrel ellátott, melegét gázkazán szolgáltatja radiátoros hőleadássaal. Ezen kívül az első emelti nappaliban beépítésre került vízteres kandallóval illetve két hűtő-fűtő klímával is rá lehet segíteni a fűtésre. A melegvíz ellátást villanybojler szolgáltatja. A rezsiköltség minimalizálását 20 cm-es szigetelés illetve korszerű, 3 rétegű fa nyílászárók segítik.
A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, játszótér és bolt is található.

Az ingatlan időpont egyeztetése után megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, nézzük meg együtt!

Referenciaszám: M270683

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146621465

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn