160202 nm-es telek eladó Tardos

company_logo

393 390 000

Ft

2 456 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

márc 29., 11:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
160202 m²

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
nincs

Leírás

ÉPÍTSE MEG ÖN A JÖVŐ LAKÓPARKJÁT !

Komárom- Esztergom megyében, festői környezetben, a Gerecse hegység ölelésében eladó egy 16 hektáros fejlesztési övezet! A terület
Bécs-Budapest között helyezkedik el az M1-s autópálya közelségébe (20 km), a tatai Öreg tótól 14 km-re. A belterület 8,2 hektáros, külterület 7,8 hektárt ölel fel.
A közművek (víz. szennyvíz, elektromos áram, gáz) 150 m-re található a telekhatártól, a közművek engedélyezési tervei is elkészültek.
A projekt teljes területére kidolgozásra került a beépítési terv, 31 épületegységgel, összesen 114 lakással, és egy központi 3000 m2 - kiszolgáló épülettel. A mintaházak engedélyezési tervei is elkészültek!
A zárt lakópark minden fontos igénynek megfelelő lakó övezetet biztosít közvetlenül a természetben. Tiszta friss levegő, nyugalom és ezen igények mellett még mozgásban gazdag aktív élettér is megvalósítható!
A lakások 50- 120 m2-k, saját kerttel és nagy terasszal vannak tervezve. A lakóparkban egy nagyobb park játszótérrel, sétálóutakkal és pihenőkkel is kialakításra kerül. Gyalog- és kerékpárút is kiépítésre kerül azzal a céllal, hogy a lakók könnyedén eljuthassanak a környékre. Központjában helyet kap egy kulturális, szabadidős funkciót ellátó központi épület, ami klubházként is funkcionál.
A lakópark elsősorban a nyugalmat és a természet közelségét kedvelők számára kínál lakhatási lehetőséget. Megfelel állandó lakhelynek, de hétvégi háznak egyaránt! Tökéletes fiatal, gyerekes családoknak és az +55 életkorúaknak is.
Ha felkeltettem érdeklődését a részletekért keressen bizalommal!
A projekt finanszírozásában is kiváló pénzügyi szakértők is azonnal rendelkezésre állnak az OTP Pénzügy Pontnál!
Megtalálta álmai ingatlanát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár? Forduljon hozzám bizalommal ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével! INGYENESEN ELŐSZŰRÉS! Gyorsított ügyintézéssel, személyesen, vagy akár telefonon keresztül, de igény esetén ügyfeleink otthonában, és banki nyitva tartáson túl is. További információért hívjon a megadott telefonszámon. Tel:70/393-4979

Referencia szám: M238809-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145403588

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn