Túrkevei 140 nm-es ház eladó

company_logo

17 500 000

Ft

125 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 11:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
449  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnoktól 50km-re, Túrkeve városközpontjában egy két különálló lakásból álló ingatlant, akár bérlővel együtt! A 449 nm-es telken egy vegyes falazatú 140 nm-es főépület található, amiből két külön bejáratú, külön mérőórás, 70 nm-es lakás került kialakításra.
Az egyik lakás az utóbbi években felújításon esett át. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, megtörtént a burkolatok, valamint a víz- és villamos hálózat cseréje. A fűtés gázkonvektorokkal lehetséges. Beosztását tekintve a bejárati ajtón keresztül egy pulttal ellátott amerikai konyhás nappaliba léphetünk, ahonnan két hálószoba, két különálló fürdőszoba és egy WC nyílik. A lakáshoz tartozik egy udvari lemeztároló is.
A másik lakás egy vállalkozásra is alkalmas helyiségből lett kialakítva. Eredetileg vendéglátó helyiségként működött, ezért az utcáról külön is megközelíthető, továbbá visszaalakítható. A lakásban kialakításra került egy előszoba, tároló, amerikai konyhás nappali, étkező, hálószoba és egy fürdőszoba WC-vel. A fűtés gázkonvektorokról működik.

Az ingatlan Túrkeve frekventált környékén, a városközpontban helyezkedik el. 1-2 perc sétával elérhető bolt, posta, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár.

Ajánlom ezt az ingatlant befektetők számára albérletnek vagy vendéglátó helyiségnek, vagy olyan családoknak, akik két generációnak, fiataloknak keresnek jó elhelyezkedésű és felszereltségű ingatlant.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani.
További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referencia szám: M228522-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134905421

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn