Tiszaörsi 113 nm-es ház eladó

company_logo

37 000 000

Ft

327 434 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
5+

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
2

Kert mérete:
625  m2

Méret:
113 m²

Leírás

Eladóvá vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszaörs-Fürdőtelepen egy 113,9 négyzetméteres, impozáns, családi házas méretekkel rendelkező nyaraló. A ház és a melléképület egy 625 négyzetméteres telken helyezkedik el. A ház beton alapra épült 1980-ban pala fedéssel, vegyes falazattal (kő, tégla,szilikát), a válaszfalak téglából készültek. Az otthon melegéről hőtárolós villanykályha, cserépkályha és hűtő-fűtő klíma gondoskodik, míg a meleg vízről villanybojler. Minden nyílászáró műanyagra lett cserélve, az ablakokon műanyag redőnyök gondoskodnak a megfelelő árnyékolásról.
A ház folytatásaként található egy 18 négyzetméteres fedett terasz, mely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre. A tetőtéri kis folyosóra egy falépcsőn jutunk fel, ahonnan 5 hasonló méretű kis szobát találunk. Minden szobához tartozik egy kis 2 négyzetméteres vizes blokk. Az épület kiváló állapotban van ,gondos gazdái szép, rendben tartják, ugyanez jellemző az udvarra is. A ház akár berendezve is eladó, de a bútorok külön megegyezés tárgyát képezik. A Tiszaörs fürdő bejárata 150 méterre van az ingatlantól, gyalogosan 1 perc alatt bent lehetünk a fürdő területén, melynek gyógyvize messze földön híres.
A fürdőtelep 2 km-re délre helyezkedik el a falutól. A település 12 km-re délre található Tiszafüredtől, a Tisza-tó fővárosától, 85 km-re Debrecentől. . A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, fogorvos, patika, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park. A 34-s főút szeli át a települést, így a buszközlekedés is megfelelő minden irányban.
Az ingatlan tulajdoni lapja per-és tehermentes.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bátran.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148872616

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn