Szolnok ispán krt-on lakás eladó

25 500 000

Ft

520 408 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 18., 21:24

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
10

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Méret:
49 m²

Leírás

Eladó Szolnokon, a Szolnok ispán körúton egy teljes körűen átépített 2 szobás, beépített erkélyes (+4m2), 10. emeleti, 49 m2-es, a Zagyvára panorámás, egyedi megoldásokkal és színvilággal kialakított, dupla klímás, igazán modern és fiatalos szuper lakás, speciális világításrendszerrel, mely kiemelkedő adottságokkal rendelkezik.

Az átépítésnél az esztétika és a praktikusság egyaránt figyelembe lett véve. Így a lakás nem csak gyönyörű és egyedi, de igazán élhető és praktikus is.
A terek egybe lettek nyitva, így a lakás tágas, a tárolást a szobában két nagy beépített szekrény és a fürdőszoba előteréből nyíló két nagy szekrény biztosítja, így mindennek megvan a helye, de nincsen semmi szem előtt.

Az ablakok műanyagok, redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek, a szobákban a szalagparketta mahagóni színű, az előszobát, a konyhát és a fürdőszobát magas minőségű színben harmonizáló járólapok borítják. Minden helyiséget led-lámpák világítanak meg.

A nappali 4 nagy ablakának köszönhetően a lakás mindig világos. Az étkező a nappaliban kapott helyet. A fala egyedi, háromdimenziós stukkó tapétával borított, amelyet a plafonba, illetve a falba épített spotlight-ok világítanak meg, ez igazán különleges hangulatot idéz elő. A nappaliban és a szobában gipszkartonból kialakított, falba mélyített polcok kisebb dekorációk elhelyezését teszik lehetővé.

A konyhaszekrény egyedileg a lakáshoz lett méretre gyártva és beszerelve, beépített gáz/elektromos tűzhellyel, elszívóval, a mosogatót megvilágító spot-lightokkal. A 180 cm magas hűtő egy falba mélyített helyiségbe került be, ez a korábbi folyosó eltűntetéséből nyert helyből lett kialakítva. A konyha a nappali/étkezőből nyílik, egybenyitott, tágas, ablakos, Itt igazán öröm a sütés, főzés.

A fürdőszoba is teljes átépítésen esett át, a korábbi kis fürdő és WC egybe lett nyitva, így egy tágas fürdőszobát nyertünk. Nagy és kényelmes épített zuhanyzós, a zuhanytálca a padlóba lett süllyesztve, ezzel a járólappal egy szintre emelte azt, fellépést nem igényel. Az átépítés során a vízvezetékek ki lettek cserélve, a mosógép szinte eltűnik a helyiségben, felette szárító és fürdőszobai beépített szekrény van.

Minden cső és vezeték el van tűntetve, gipszkarton, stukkódekorációk mögé van rejtve. Itt mindig éppen annyira van meleg, vagy hideg amennyire az szükséges. A házban a fűtésrendszer korszerűsített, szabályozható, egyedi mérőkkel felszerelt, a teljes lakás hűtését a nyári meleg hónapokban mindkét szobába felszerelt egy-egy split klíma biztosítja.

A biztonságot egy megerősített, hevederzáras bejárati ajtó adja.
A lakás egy 10 emeletes, rendezett, 2 modern lifttel rendelkező csendes és tökéletes elhelyezkedésű házban található. Szolnok belvárosában van, buszmegálló a lakás előtt, boltok, piac, minden 5-10 perc távolság gyalog. A parkolás a ház előtt kialakított parkolóban megoldott.

A lakás tehermentes.
Igény szerint a lakás bútorzata is eladó.

A lakásban jelenleg egy megbízható, katona fiatalember él, aki az új tulajdonostól is szívesen bérli a lakást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150343415

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn