Egyedi ajánlat!

Szolnok eladó 5 szoba+5 fürdőszobás családi ház vállalkozásnak is!

company_logo

159 000 000

Ft

732 719 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 19., 10:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
217 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
454  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Szolnok megyei jogú város, az Alföld szívében, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál, Budapesttől 100 km-re fekszik délkeleti irányban, kiváló tömegközlekedési és közúti adottságokkal, köszönhetően az új M 4-esnek.
A város kiemelt helyén, a Baross utcában található ez a polgári stílusban épült családi ház, hasonlóan patinás környezetben, gyalogosan mindössze 8 perc sétára a vasútállomástól. Közvetlen közelében Szolnok egyik legrégebbi parkja, a csodaszép Eötvös téri Gólya park, a régi víztoronnyal és artézi kútjával, neves középiskolák, étterem, helyi buszmegálló, de 500 méteres körzetben bankok, biztosító, posta, gyógyszertár, benzinkút, élelmiszer bolt, Interspar és még sorolhatnám, egyszóval minden megtalálható, ami a mindennapok kényelmét szolgálja.

A múlt század eleji épület egy 454 nm-es telken helyezkedik el, alapterülete 217 nm. A 2018-ban történt teljes körű felújítás és átalakítás során nyerte el jelenlegi állapotát. A kivitelezés jó szakipari munkával, minőségi anyagokból és megbízható módon valósult meg.
Az épületbe lépve egy világos lépcsőházon keresztül egy nyitott előszobába érkezünk. Innen nyílik egy vendégmosdó és a ház központi helyisége, egy küllemében rusztikus hangulatot árasztó nappali, mely már belépéskor lenyűgöz méreteivel és belmagasságával. Ékessége egy impozáns megjelenésű, épített kandalló hangulatvilágítással. Ez az egyedi kialakítású otthon 5 lakószobával rendelkezik, melyek egymástól jól elkülönítve biztosítják a privát szférát. Egyik sajátossága az épületnek, hogy minden szobához épített tusolóval ellátott fürdőszoba tartozik, mindegyiknek saját meleg víz ellátása van és H-tarifás hűtő-fűtő klímával felszerelt.
Három szoba utcai kilátással rendelkezik, kettő pedig az udvarra tekint, mindkettőnek kertkapcsolata van. Az 5 szobából jelenleg 4 hálószoba funkciót lát el, egy pedig médiaszobaként van használva, projektorral és motoros vetítővászonnal felszerelt, fényerő szabályozós kapcsoló biztosítja az optimális megvilágítást.
A két udvarra néző szoba közül az egyik egy igazi kis lakosztály, előtérrel, benne beépített szekrénnyel, saját gardrób helyiséggel, privát kis terasszal rendelkezik.
A nappali méltó folytatása a vele egy légtérben kialakított és jól felszerelt rusztikus konyha-étkező, melynek különlegessége az épített konyhapult és tároló szekrény. Szintén kertkapcsolatos, innen nyílik az elsődleges kijárat az udvarra.
A tárolást és a mosást/szárítást két háztartási helyiség biztosítja.
Az épület pincéje az udvarról közelíthető meg, mely szellőztető rendszerrel ellátott.

A hangulatos pihenőkert teljesen privát, ápolt pázsit, formára nyírt örökzöldek díszítik, az épített falat sövényfal takarja. A garázsban 2 gépkocsi számára van tágas parkolóhely, két oldala elektromos garázskapuval van ellátva. Az udvar ékessége egy nyitott, fedett, rusztikus kerti konyha. Épített sütő-főző hely, meleg vizes mosogató, hangulatos étkező sarok biztosítja a kényelmet a családi, baráti összejövetelek lebonyolításához a szabadban. Az udvaron találunk még egy tárolót a kerti eszközök számára, egy WC helyiséget kézmosóval és egy kerti tusolót is.

Ideális lehetőség akár több generáció együttélésére, összeköltözésére, de frekventált elhelyezkedése, kialakítása folytán kiválóan alkalmas üzleti célokra is, panziónak, szálláshelynek, vendéglátásra, de akár irodaháznak, egészségügyi, szépségipari szolgáltatóknak is megfelel.

Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdoni viszonyokkal, amely rövid időn belül birtokba vehető. Igény szerint a berendezés is megvásárolható, mely külön megállapodás tárgyát képezi.

Ha nem elégszik meg a sablonos megoldásokkal és egy igazán egyedi otthonra vágyik, akkor ne habozzon felhívni, higgye el, érdemes megnézni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139537678

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn