105 nm-es ház eladó Szajol

company_logo

105 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 06:16
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
614  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2016

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk, csak az OTP Ingatlanpont ajánlatában, Szajol településen, egy 106 nm-es panorámás 3 és fél szobás családi házat, amelyhez 26 nm-es fedett terasz és egybeépített két beállásos 45 nm-es s garázs is tartozik. Az épület 2016 ban készült el.
A ház egyedi tervezésű és hangulatú, igényes alapanyagok felhasználásával készült, barátságos otthon lehet egy nagy család számára is. A hatalmas amerikai konyhás nappaliból több nagyméretű padlóig érő ablakon csodálhatjuk meg a panorámás, nyugodt környzetet, melyet egy közel 30 nm-es terasz ölel körbe. Az ingatlan árába a konyhabútorok és gépek is beletartoznak.
A ház melegéről és a melegvízről modern kondenzációs kazán gondoskodik, emellett 2 hűtő-fűtő klíma és kandalló is van. A nappaliban és a járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, a szobákban radiátoros hőleadás lett kialakítva. Az épület falai téglából készültek 10 cm-es szigeteléssel. A gázfogyasztás átalány díja 11 000 Ft havonta!
2 szoba felett galéria lett kialakítva ami plusz 15 nm-el emeli a lakás méretét. A fürdőszoba és az illemhely külön helységben található. A félszobát jelenleg irodának használják.
Az utcáról egyenesen az elektromosan nyitódó garázsba állhatunk, mely 2 autó számára készült.
Az udvaron több tároló és még + egy garázs is található. Az egyedien kiépített kerti konyhában kemence is található, felette polikarbonátos tetővel. Az épület körül dísznövények találhatóak és kamerarendszer is ki van építve. A telek területe 614 nm.
A környék csendes, rendes, jó szomszédokkal. A megyeszékhely 10 perc, az autópálya 5 perc autóútra található.
Szolnoki járásban fekvő Szajol település az Alföld közepén, Budapesttől 110 km-re, Szolnoktól mintegy 10 km-re keletre fekszik, a Tisza és egy hajdani morotvája közé beékelve. A települést a 4-es számú főút szeli ketté. Északon a Holt-Tisza part határolja az ófalut, míg délen egészen a vasútvonalig érnek az újtelep lakott területei.
Az ingatlan akár befektetésnek vagy vállalkozás céljára is kiváló adottságokkal rendelkezik!
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Falusi Csok, Csok Plusz és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

105000000 Ft

Referencia szám: M270437

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145815716

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn