Rózsadomb kétszintes 120 m2-es ikerház

company_logo

79 900 000

Ft

665 833 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
350  m2

Méret:
120 m²

Leírás

Amennyiben fontos Önnek, hogy az új otthona Szolnok egyik legkedveltebb családi házas részén a" Rózsadombon" legyen, akkor szívesen ajánlom figyelmébe a következő hirdetést.

Kérem olvasson tovább!

Az ingatlan leírása

Nagycsaládosok /Összeköltözők részére is ajánlom a Szolnok " Rózsadombján" található kétszintes 120 m2-es ikerházat ( földszint 65,54 m2 + tetőtér 54,60 m2). Tágas nappali, gépszettel ellátott konyha ( megbízható Whirlpool mosogatógép, Cata páraelszívó, főzőlap, sütő), 4 külön bejáratú szoba, szintenkénti fürdőszoba+WC-vel rendelkezik.

Az eladásra kínált ingatlan felújított, téglafalas, fűtését az energiatakarékos, új fejlesztésű Baxi Nuvola Duo-Tec+ sorozat egy intelligens technológiát tartalmazó kondenzációs készüléke adja. A széles modulációs tartomány és az innovatív vezérlés miatt, minden pillanatban a legkedvezőbb működési feltételekkel üzemel. A beépített 45 l-es nemesacél tároló használatával komfortos használati melegvíz -ellátást tesz lehetővé. Akár 35%-os energiamegtakarítás is elérhető! Új Jola beltéri ajtók és fa ablakok kétrétegű-üveggel kerültek beillesztésre, legkorszerűbb, minőségi burkolatok és szaniterek lettek beépítve. Az emeleti fürdőszoba modern dizájnját, stílusos prémium Tubadzin burkolat fűszerezi. Az ingatlan elrendezése kiváló.
Földszint: előszoba, nappali, világos, kellemes gépesített konyha, szoba, az új fürdőszoba eleganciáját a stílusos Sapho kád, Wellis fürdőszobai tükör LED világítással és a kiemelkedő minőségű szaniterek adják.
Tetőtér: Kényelmes lépcsőn közelíthető meg. A felső szinten 3 külön nyíló szoba és 1 fürdőszoba gyönyörű, minőségi Ravak sarokkáddal, külön WC-vel került kialakításra. A legnagyobb szobából közvetlenül az erkélyre juthatunk.

Helyiségek: (földszinten)

Előtér
Nappali
Konyha
Kamra
Szoba 1
Fürdőszoba
WC
Terasz

Helyiségek: (a tetőtérben)

Előtér
Szoba 2
Szoba 3
Szoba 4
Fürdőszoba
Erkély

A földszint déli oldalához csatlakozik a hangulatos fedett terasz, a konyhából kijárattal az udvar felé. A 130 nm-es saját udvar egy része burkolt, a füvesített rész még szabadon alakítható, jelenleg a gyermekes családok legnagyobb örömére játszósarok található. Mindenesetre a csend és a nyugalom jellemzi, amihez a remek szomszédok is hozzásegítenek.

Az irányára: 79,9 M Ft

Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését kérem, hívjon fel és egyeztetünk egy időpontot az ingatlan megtekintésére!

A fenti elérhetőségeken keresztül állok rendelkezésre!

Hirdetés azonosító: 149546086

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn