Nyaraló Tiszaörs fürdőtelepen

14 000 000

Ft

350 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 22., 14:04

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
40 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Kert:
különálló

Kert mérete:
547  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladásra kínálok egy azonnal birtokba vehető nyaralóházat a Tiszaörsi fürdőtelepen 10 perc séta vagy 2 percnyi autóútra a Gyógy és termálfürdőtől!
Az 547 nm telken elhelyezkedő duplán szigetelt könnyűszerkezetes, nappali + két szobás ház ára a teljes berendezést és udvari bútorzatot is magában foglalja.
A ház 40nm nettó alapterületű, és 26nm fedett terasz tartozik hozzá ami igény szerint beépíthető. A főbejárat az épület sarkáról nyílik, ezen kialakításnak köszönhetően kevés területet vesz el a lakrészből.
Belépéskor egy kis előszoba fogad, innen jutunk a 15 nm-es nappaliba, mely egy légteret alkot a 7,5 nm-es konyharésszel. A házban két hálószoba van, melyek egyenként 7,5nm-esek egyik a nappaliból a másik a konyharészből nyílik. A fürdőszoba szintén a konyhából érhető el.
A nappali K és D irányból kap természetes fényt a két szoba pedig K fekvésű. A konyha ablaka NY irányba a hátsó kertre néz.
A nappali, konyha és fürdőszoba burkolata padlókő, a szobákban laminált padló van. A ház világos, minden helyiség ablakos és redőnnyel felszerelt. Az épület duplán szigetelt, így akár télen is lakható.
A fűtést a nappaliban lévő hűtő-fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet télen és nyáron is. A ház körbejárható nem utcafronti. A hátsó kert megközelíthető közvetlenül a nappaliból is. Itt egyből a 26 mn fedett teraszra jutunk, ahol egy raklapbútor és egy szaletli biztosítja a tökéletes pihenést. A kertet gyümölcsfák, dísztuják díszítik, valamint itt található a szerszámos kamra.
Vezetékes víz, áram, emésztő, fúrt kút van.
Élelmiszerbolt, étterem, gyógyszertár 8km, étel házhozszállításra van lehetőség.

Tiszafüred 20km ahol lehetőség nyílik horgászásra, csónakázásra illetve szabadvízi strandolásra.
Berekfürdő 17km szintén híres a Termál- és strandfüdőjéről.
Hortobágy 40km.

Aki a szabad idejét zavartalan pihenéssel töltené esetleg a termálfürdő gyógyvizének a jótékony hatásait élvezné hívjon bizalommal!

Tiszaörsi Termálfürdő információ:

Tiszaörs termálvizét egy kőolaj fúrás során tárták fel 1932-ben. A forrásvíz 51 fokos, amit fürdésre alkalmas hőmérsékletűre hűtenek le a termálfürdőben. A fürdő a helyi termálvíz kihasználására létesült, környékére egy 110 házból álló üdülő falu épült az elmúlt 15 évben.
A fürdőben egy 38 fokos fedett termálmedence, egy 33 méter hosszú, feszített víztükrű úszómednece, egy 32 fokos gyógy- úszómedence és egy 34 fokos élménymedence található. A fürdő területén egy magyaros ízeket kínáló étterem gondoskodik a vendégek ellátásáról. Az étteremben időnként zenés táncesteket, esküvőket és rendezvényeket tartanak.
A fürdőt tápláló termálvizet 2006-ban gyógyvízzé nyilvánították. A gyógyvíz mozgásszervi, reumatológiai betegségekre, valamint nőgyógyászati és idegrendszeri problémák kezelésére ajánlott. Emellett jó hatással van az agyvérzés utáni felépülésre, a pajzsmirigy működésének helyreállításában, nyugtató hatású, ivókúraként pedig emésztési és gyomorbántalmak kezelésére javasolják.

A ház megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Tel.: (Magánszemély)
Irányár: 14.000000Ft (Autó beszámítás lehetséges 5 millió forintig)
Az irányár komoly vételi szándék esetén alkuképes!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146833607

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn