Mezőtúri 75 nm-es ház eladó #4627920

company_logo

5 900 000

Ft

78 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 08:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk Mezőtúron csak az OTP Ingatlanpont kínálatában egy 3 szobás, 75 nm-es, vályog építésű kertes családi házat. A ház egy csendes rendezett utcában található a központtól pár perc járásra. A szomszédság jó. A telek területe 732 nm. Az ingatlan felújításra szorul. A kertben pár gyümölcsfa található. Bolt, gyógyszertár, iskola, ovoda a közelben található.
Mezőtúr város Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, a Mezőtúri járás székhelye. A vármegye keleti részén, a Tiszántúlon található. A várost keresztezi a Hortobágy-Berettyó csatorna.
Közúton a legegyszerűbben a 46-os főúton érhető el, Törökszentmiklós és a 4-es főút felől éppúgy, mint Gyomaendrőd és Békés vármegye központi részei irányából.
A turizmus adottságai jók, főleg a még néhány helyen fellelhető érintetlen tájaknak, a Tisza, Zagyva és a holtágak adta lehetőségeknek köszönhetően. A horgászok kedvelt helyei, a vízitúrázás, csónakázás, az évente, már csak itt látható, egyedülálló jelenség, a Tisza-virágzás, évről évre egyre több turistát vonz. A kistérséget még vonzóbbá teszi a nagyszámú termálfürdő, és azok világszerte elismert gyógyhatása. Mezőtúron régi hagyományai vannak a fazekasságnak. A jelenlegi fazekasok is őrzik a helyi hagyományokat. Túri vásár ? Minden évben, augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg a hagyományos Túri vásárt és 2002 óta a vásárt megelőző Mezőtúri Művészeti napokat (artúr fesztivál). East-Fest zenei fesztivál évente kerül megrendezésre.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Hivatkozási azonosító: M273066-4627920

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147133592

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn